Šokėjas D.Meškauskas: „Vyro širdies tik per skrandį nepasieksi!“

Pramoginiame kulinariniame projekte „Siurprizas lėkštėje“ dalyvaujanti žavi pramogų pasaulio pora – aktorė Ineta Stasiulytė ir šokėjas Deividas Meškauskas – jėgas išbandė indų virtuvėje. Kartu su indų restorano šefu jie pagamino tradicinius pyragėlius samosa ir ypatingąjį krevečių „Jhalfrezi“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-25 18:06, atnaujinta 2018-02-14 12:01

Tiek Deividas, tiek Ineta pasakojo, jog mėgsta pasisukioti virtuvėje ir vienas kitam šioje srityje negailėjo pagyrų. Deividas tikino, kad visi patiekalai, kuriuos pagamina jo mylimoji yra nuostabūs, o Ineta ypatingai gyrė Deivido ruošiamus mėsos patiekalus.

Paklaustas, ar I. Stasiulytė užkariavo jo širdį per skrandį, Deividas išdavė, kad skaniai gaminant galima nukeliauti tik 20 procentų kelio iki vyro širdies, tačiau kas sudaro likusius 80 procentų, neatskleidė.

Tikru mėsėdžiu save vadinantis šokėjas sakė, kad be mėsos gyventi tiesiog negali, o I.Stasiulytė tikino net iš Deivido akių matanti, kada jam būtinai reikia suvalgyti mėsos, mat jo akys tampa dar rudesnės nei įprasta, juokėsi aktorė.

Pasak Inetos, Deividas kepa ypač gardžią mėsą ant grotelių. Tuo tarpu šokėjas kuklinosi ir bandė įtikinti, kad jam niekada nepavyksta mėsos paruošti taip gerai, kaip jis nori, nes mėsa prisvyla.

Tačiau I.Stasiulytė pasakojo, kad Deividas virtuvėje kaip ir šokiuose, viską bando padaryti tobulai, o vėliau analizuoja, ką kitą kartą galėtų padaryti dar geriau.

Pora jokių dietų nesilaiko ir netgi turi silpnybę saldumynams. Negana to, jiems sunkiai pavyksta nepersivalgyti. Abu labai mėgsta lietuvišką virtuvę: cepelinus, bulvinius blynus, šonkauliukus, troškintus kopūstus ir šaltibarščius.

„Daug sportuoju, todėl kalorijų neskaičiuoju. Man tik duokit, tai valgysiu ir valgysiu“,– šypsojosi D. Meškauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?