Išsipusčiusios damos rinkosi į lietuviškų „Oskarų“ šventę

Penktadienio vakarą į „Forum Palace“ rūmus Vilniuje rinkosi ryškiausios Lietuvos kino pasaulio žvaigždės. Čia vyko kasmetiniai prestižiniai kino apdovanojimai - „Sidabrinės gervės“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 2, 2014, 7:32 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:30 AM

Visame pasaulyje apdovanojimų ceremonijos tampa puikia proga ne tik pasidžiaugti didžiausiais talentais, bet ir pasigėrėti puošniais garsenybių drabužiais.

„Sidabrinių gervių“ apdovanojimų ceremonijos viešnios raudonuoju kilimu žengė pasipuošusios dizainerių kurtomis vakarinėmis ir kokteilinėmis suknelėmis.

Dažniausiai nominuotu šių metų filmu yra režisieriaus Igno Jonyno „Lošėjas“ (10 nominacijų), kurio premjera įvyks tik rudenį, 7 nominacijos skirtos Audriaus Juzėno „Ekskursantei“, 6 kartus nominuotas Mykolo Vildžiūno „Nesamasis laikas“, po 4 - Emilio Vėlyvio „Redirected/Už Lietuvą!“ ir Mariaus Ivaškevičiaus „Santa“.

Ceremoniją, kuri skirta tik kino bendruomenei ir rėmėjams – į ją neparduodami bilietai, tiesiogiai transliavo LRT televizija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.