N.Jušką šokiravo per baleto spektaklį užkandžiavusi žiūrovė

Kas leistina kino teatre, nebūtinai toleruotina baleto spektakliuose. Linksmame projekte „Siurprizas lėkštėje“ dalyvaujantis baleto artistas Nerijus Juška pasakojo, jog kartą, šokdamas Londono teatre, buvo šokiruotas, kai išvydo pirmoje eilėje traškučius kremtančią merginą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-02 15:51, atnaujinta 2018-02-14 09:39

Tada baleto primarijus atliko Romeo vaidmenį trijų veiksmų balete „Romeo ir Džiuljeta“ ir antrame veiksme išvydo pirmoje eilėje sėdinčią merginą, kuri užsikėlė kojas ant scenos. Tame teatre pirmą eilę nuo scenos teskyrė pusmetris.

„Kai buvo scena, kur Romeo ateina į bažnyčią melstis, tai man teko klauptis prieš pat jos kojas. Atsiklaupiau, ogi žiūriu ji ten dar ir čipsus kerta. Man tai buvo didžiulis šokas“, – baisėjosi N.Juška.

Šokėjas apie tokią nepagarbą pranešė apsaugai, tad trečiame veiksme mergina jau sėdėjo tvarkingai. Nerijų nustebino, kad spektaklio gale, kai miršta Romeo, šokėjas išvydo žiūrovės ašaras: „Kai ji valgė čipsus, užsikėlusi kojas ant scenos, priėmiau tai kaip nepagarbą, tačiau paskutiniame veiksme supratau, kad tai turbūt tebuvo neapgalvotas veiksmas, nes visgi ji spektaklį stebėjo, suprato ir net susigraudino“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.