M.Petruškevičius ir A.Valentaitė pasidalijo patarimais nuotakoms

Nors stilistas Mantas Petruškevičius savo vestuvių neplanuoja, bet nuotakų dėmesio jam netrūksta. Jį būsimos jaunosios dažnai kviečiasi į pagalbą renkantis vestuvines sukneles. A.Valentaitė, jau sužinojusi ką patiria nuotakos, taip pat stengiasi negailėti vertingų patarimų.

A.Valentaitė, jau sužinojusi ką patiria nuotakos, taip pat stengiasi negailėti vertingų patarimų.<br>T.Bauro nuotr.
A.Valentaitė, jau sužinojusi ką patiria nuotakos, taip pat stengiasi negailėti vertingų patarimų.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 23, 2014, 4:42 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 2:30 PM

Pataria geriau nei draugės

„Džiaugiuosi, kad mane kviečia, nes labai malonu, jog pasitiki mano pagalba tokia proga“, – neslėpė emocijų Mantas. Jo nuomone, būsimosioms nuotakoms specialisto patarimai naudingesni nei mamos, draugės ar vyro.

„Jos tuomet jaučia milžinišką stresą ir dėl jo kartais išsirenka labai netinkamus variantus. Svarbu, kad suknelė jums būtų graži ne tik dabar, bet neatrodytų juokingai ir po dešimties ar dvidešimties metų, kuomet vestuvių nuotraukas rodysite savo vaikams ar anūkams“, – patarimus dalijo stilistas.

Jis dažnas dizainerių ir vestuvinių suknelių salonų svečias ir puikiai žino, kas šį sezoną madinga ir kokie nauji tendencijos vėjai. Tiesa, pastaraisiais labai nesižavi ir didžiausią prielankumą jaučia klasikai, subtiliems siluetams, elegancijai.

Vardino klaidas

„Pagrindinės nuotakų daromos klaidos – netinkami audiniai ir persistengimas. Lietuvoje merginos vis dar vertina itin sintetinius audinius, kurie turi daug efektų, o aš siūlyčiau rinktis kuo natūralesnius.

Taip pat iš to didžiulio streso nuotakos padaugina – persistengia su papuošimais, dekoro elementais. Be to, pamiršta, kad turi būti graži ne tik suknelė, bet ir bendra išvaizda – gėlės, aksesuarai...“, – kritikos negailėjo Mantas.

Kviečia į konsultaciją

Bet ne visos nuotakos nuvilia M.Petruškevičių. Keletą žinomų nuotakų jis giria už nuostabią išvaizdą ir tobulą jaunosios paveikslą – tai prieš šešerius metus tekėjusi manekenė Svetlana Griaznova ir prieš aštuonerius santuokinį gyvenimą pasirinkusi Liepa Kiauleikytė-Rimkevičienė. Jos, anot Manto, galėtų būti pavyzdys visoms Lietuvos nuotakoms.

Stilistai M.Petruškevičius ir A.Valentaitė kitą savaitę, ketvirtadienį, viešės Kaune, „Le Rina“ mados namuose, kur dalins patarimus visoms norinčioms merginoms, kaip išsirinkti tobuliausiai tinkančią vestuvinę suknelę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.