Sekmadienį sostinėje bėgo ir garsenybės, ir amerikiečių kariai

Sekmadienį nepabūgę alinančio karščio vilniečiai išbėgo į sostinės gatves – čia vyko pusmaratonio bėgimas „We run Vilnius“. Sostinės senamiesčio gatvėmis bėgikai įveikė 21 kilometrą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 25, 2014, 1:54 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 1:18 PM

Pradedantieji bėgikai ir vyresni vaikai galėjo rinktis 5 km. distanciją, o pažengusieji bėgikai ir profesionalūs sportininkai galėjo bėgti 10 kilometrų.

Tarp minios bėgančiųjų – į gatves išbėgo daugiau nei 7000 bėgimo entuziastų – buvo galima išvysti ir žinomų žmonių. Pamiklinti kojas ir patikrinti savo ištvermę karštą dieną sumanė aktorius Andrius Bailobžeskis, aktorius ir dainininkas Dominykas Vaitiekūnas, aktorė Redita Dominaitytė.

Pirmosiose gretose starto pozicijoje laukė ir bėgikė Živilė Balčiūnaitė. Savo jėgas bėgime išbandė ir verslininkas Gediminas Tursa.

Savo jėgas Vilniaus pusmaratonyje išbandė ir amerikiečių kariai, kurie šiuo metu dislokuoti Lietuvoje. Keturi desantininkai ne tik bėgo sostinėse senamiesčio gatvėmis, bet ir nešėsi Amerikos ir savo dalinio vėliavas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.