Gran Kanarijoje užgimė Anželos Adamovič jausmai Žilvinui Tratui

Po karštų ir intriguojančių atostogų Gran Kanarijos saloje grįžę aktorius ir modelis Žilvinas Tratas (25 m.) bei atlikėja Anžela Adamovič (27 m.) tikina: Ispanijos saulė – būtent tai, ko reikia vienišai ir pavargusiai sielai. Abu ten keliavo turėdami tikslą: kurorte vyko naujo TV3 televizijos projekto „Meilė ar pinigai“ filmavimas. Per tą laiką tarp Žilvino ir Anželos spėjo įsiliepsnoti paslaptingi jausmai.

Atlikėja Anžela Adamovič (viduryje) ir aktorius Žilvinas Tratas Gran Kanarijoje praleido įsimintinas atostogas.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Atlikėja Anžela Adamovič (viduryje) ir aktorius Žilvinas Tratas Gran Kanarijoje praleido įsimintinas atostogas.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rugilė Ereminaitė

Jul 2, 2014, 10:19 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 7:09 AM

Labiausiai Žilvinas džiaugėsi savo savijauta Gran Kanarijoje. „Nors labai daug dirbau, mažai miegojau, tačiau beveik visada buvau pakilios nuotaikos ir jaučiausi puikiai. Matyt, tam turėjo įtakos jūrinis klimatas. O gal aš tiesiog pietietis iš prigimties?“ – po kelionės šypsojosi Žilvinas.

Jį Gran Kanarija sužavėjo tobula oro temperatūra, gaivinančiu vandenynu, grynu oru, kalnais, gardžiu maistu ir... tamsiomis ispanių akimis. Įspūdžio nepaliko tik paplūdimiai – akmeningi, o smėlis tamsus ir žvirgžduotas. Išvargino jį ir kelionė, mat skrydis buvo su persėdimu.

„Kadangi buvo įvairios veiklos, neturėjau galimybės visiškai atsipalaiduoti ir mėgautis vaizdais ar potyriais. Apskritai įspūdžių buvo tiesiog per daug, kad viską sugerčiau. Kiekvieną dieną po kelis naujus išbandymus ir atrakcijas ant žemės, ore ar vandenyje: nuo pasiplaukiojimo su delfinais iki kelionės į kalnus ar skrydžio parasparniu“, – pasakojo Ž.Tratas.

Anžela prisipažino, kad dauguma kelionės metu išbandytų atrakcijų jai buvo naujiena. „Buvau apkabinusi delfiną, jodinėjau arkliais, o tai visada tik žadėdavau padaryti, nes jų labai bijodavau. Išbandžiau ir sklandymą parašiutu virš vandens. Taip pat pasivažinėjau vandens motociklu. Tiesiog nuostabu“, – džiaugsmo neslėpė atlikėja.

Pirmą kartą Gran Kanarijoje apsilankiusi Anžela parsivežė tik gerus įspūdžius. Jai patiko ne tik kraštas, bet ir žmonės, su kuriais teko kartu dirbti, itin draugiški ir šilti vietiniai gyventojai. „To Lietuvoje jau spėjau pasiilgti“, – sakė ji.

Nors teko patirti intrigų, Anželai ten pavyko pailsėti: ir prie vandenyno pagulėti, ir pasivaikščioti.

„Minusas tik tas, kad aš labai bijau kilti lėktuvu, – tai man buvo didžiausias sunkumas“, – prisipažino Anžela.

Moterų dievinamas gražuolis Žilvinas Gran Kanarijoje sulaukė dėmesio ir iš vietinių merginų. „Nesijaučiau geidžiamas. Tiesa, praėjus savaitei po atvykimo į Gran Kanariją gavau keletą „Facebook“ žinučių iš vietinių moterų“, – pasakojo jis.

Žilvinas atskleidė, kad susitaikyti su televizijos žaidimo taisyklėmis (vaikinui teko rinktis iš kelių merginų. – Red.) jam iškart nebuvo lengva, tačiau kai geriau susipažino su projekte dalyvaujančiomis merginomis, pradėjo mėgautis jų draugija. Nors aktorius neatskleidžia, koks ryšys užsimezgė tarp jo ir Anželos, atrodo, kad kurorte kilo šilti jausmai.

„Man reikia supratingos moters, kuri priimtų mane tokį, koks esu.

Nesu lengvo charakterio, tad mano moteris turėtų būti emociškai stipri ir pasiryžusi išbandymams. Esu neabejingas sveikos gyvensenos ir sporto propaguotojoms. Bet svarbiausias rodiklis yra chemija. Jei jos nėra, visi kiti aspektai nublanksta“, – pasakodamas apie savo moters idealą intrigavo Žilvinas.

„Iš tikrųjų sunku įsivaizduoti, kokias simpatijas jis man jaučia. Aš ten buvau ne viena, buvo ir kitų merginų. Tiesiogiai jo nuomonės neklausiau“, – „Stiliui“ sakė Anžela.

Pati atlikėja savo simpatijų Žilvinui neslėpė: „Kol kas negaliu atsakyti, kas vyksta tarp mūsų. Su juo puikiai sutariame. Kažkuriuo momentu viduje jaučiau drugelius.“

Anžela taip pat išdavė, kad pasimatyti su Žilvinu jai visada būtų malonu, ir netgi norėtų, kad naujasis simpatija ją pakviestų į pasimatymą ir Vilniuje.

Su Žilvinu puikiai sutariame. Kažkuriuo momentu viduje jaučiau drugelius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.