Puikus oras Astą Valentaitę su mylimuoju išginė į senamiestį

Saulėtą ir šiltą trečiadienio vakarą sostinės senamiestyje leido ne tik gausu būrys miestiečių – namuose neliko ir garsenybės. Vieni jaukiai vakarieniavo kavinėse, kiti Mokytojų namų kiemelyje klausėsi Gabrieliaus Vagelio koncerto.

A.Valentaitė, D.Redikas ir M.Petruškevičius.<br>T.Bauro nuotr.
A.Valentaitė, D.Redikas ir M.Petruškevičius.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 23, 2014, 9:49 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 6:51 PM

Pilies gatvėje esančioje kavinėje vakarą leido 33 metų stilistė Asta Valentaitė su mylimuoju, krepšininku Dovydu Rediku. Jausmų viešai nebeslepiančiai porai kompaniją palaikė geras Astos bičiulis, stilistas Mantas Petruškevičius. Kompanija jaukiai vakarieniavo ir mėgavosi puikiu oru sostinėje.

Asta ir Dovydas susitikinėja jau kuris laikas, tačiau nuo tiesaus atsakymo apie jų santykius Asta vis išsisukdavo. Praėjusį savaitgalį jie laiką leido pajūryje, Palangoje. 21-erių Dovydas pastaruoju metu žaidžia klube „Pieno žvaigždės".

Mokytojų namų kiemelyje trečiadienio vakarą skambėjo muzika – čia savo pasirodymu gerbėjus savo dainomis džiugino jaunas atlikėjas Gabrielius Vagelis. Pasiklausyti koncerto atvyko „Topo centro“ ir „Aura Estate“ akcininko Aurelijaus Rusteikos žmona Aurelija su dukterimi, televizijos prodiuseris Gediminas jaunius, šokėjas ir choreografas Šarūnas Kirdeikis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.