Kodėl Deividas Meškauskas atsisakė dalyvauti šokių projekte?

Dvi mylimas moteris televizijos šokių konkursuose sutikęs Deividas Meškauskas (26 m.) šiemet tokiame TV3 šou dalyvauti atsisakė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 29, 2014, 7:26 AM, atnaujinta Jan 29, 2018, 8:03 AM

„Padarysiu pertrauką. Pasirengimas šokių projektams reikalauja daug laiko ir pastangų, tenka daug ką paaukoti. O šiuo metu noriu daugiau dėmesio skirti savo šokių studijai“, – „TV antenai“ sakė šokėjas.

Su mylimąja aktore Ineta Stasiulyte (34 m.) gyvenantis D.Meškauskas prisipažino, kad norėtų daugiau laiko skirti ir asmeniniam gyvenimui.

„Tiesą sakant, ir pavargau“, – pridūrė daug pasirodymų rengiantis vyras.

TV šokių projektai D.Meškauskui davė kur kas daugiau nei kitiems jų dalyviams.

2006 metais LRT televizijos konkurse „Lietuvos šokių dešimtukas“ Deividas užmezgė romaną su dainininke Rūta Ščiogolevaite ir po dvejų metų draugystės su ja susilaukė sūnaus Adomo. Tačiau pora tais pat metais pasuko skirtingais keliais.

Dar po metų TV3 šokių konkurse „Šok su manim“ D.Meškauskas dalyvavo su aktore I.Stasiulyte. Tuomet suliepsnojusi meilė negęsta iki šiol.

Šokėjas neslėpė, kad mielai dalyvautų televizijos šou, kuriam reikėtų skirti mažiau laiko. Tokiame, kaip šuolių į vandenį konkursas „Šuolis“ (TV3), kuriame šiemet išbandė jėgas.

D.Meškauskas gali pasigirdi ne vienu laimėjimu TV šokių projektuose. 2007-aisiais su aerobikos trenere Joana Bartaškiene jis triumfavo „Lietuvos šokių dešimtuke“ (LRT televizija), o 2009-aisiais džiaugėsi pergale, su dainininke Šorena Džaniašvili pasiekta TV3 konkurse „Šok su manimi“.

Šokėjas TV konkursuose taip pat dalyvavo su verslininke Danguole Stachura ir aktore Milda Štakėnaite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.