Į kulinarinio vadovėlio pristatymą Atlanta atsivedė dukrą

Ketvirtadienio vakarą kulinarinių laidų ir žurnalų autoriai „Virtuvės mitų griovėjai“ (VMG) pristatė savo naujausią kūrinį – VMG kulinarinį vadovėlį.

Renginio akimirka.<br>T.Bauro nuotr.
Renginio akimirka.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 2, 2014, 9:13 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 7:14 PM

Jį kulinaras Alfas Ivanauskas su savo kolegomis pristatė šalies garsenybėms per vakarėlį Vilniaus dailės akademijos Dizaino inovacijų centre.

Į šventę dainininkė Elena Puidokaitė-Atlanta, futbolininkas Deividas Česnauskis su žmona Vaida ir kiti garsūs Lietuvos žmonės atvyko su vaikais. Būtent jiems ir yra skirta naujausioji VMG knyga.

Vadovėlį VMG komanda kūrė kartu su pedagogais, dietologais, psichologais ir kulinarijos profesionalais. Kiekviena mokomoji medžiaga ir receptai pritaikyti atsižvelgiant į pamokos trukmę – 45 minutes ir 90 minučių.

Kulinarijos vadovėlį visos Lietuvos mokyklos gaus nemokamai. Norintys tokį vadovėlį turėti namuose, galės jį įsigyti – dalis lėšų už parduotus vadovėlius bus skirtos socialinės atsakomybės projektui „VMG mokykla“, kuriame dalyvauja 88 šalies mokyklos ir beveik 41 tūkstantis jose besimokančių moksleivių, vykdyti.

Socialinės atsakomybės projekto „VMG mokykla“ tikslas – įrengti modernias kulinarijos klases šalies mokyklose ir propaguoti sveikatos kultūrą Lietuvoje.

Kulinarinių gudrybių galima išmokti ne tik skaitant knygas apie maistą. A.Ivanauskas šeštadienį 10.00 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją pristatys savo naują laidą „VMG kulinarinis žurnalas“, kuri bus tarsi geriausiu pasaulio kulinariniu žurnalu pripažinto leidinio video variantas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.