A.Ivanauskas svečius ne tik vaišino, bet ir skraidino į Briuselį

Dizaineris Juozas Statkevičius, dainininkas Vaidas Baumila, stilistas Kęstas Rimdžius – išvydus šiuos žinomus žmones antradienio vakarą skrydyje į Briuselį, kiti keleiviai buvo gerokai nustebę. O kur dar kelios dešimtys neįprastai įsilinksminusių svečių be menkiausio rūpesčio veide. Kodėl? Nes jie į Vilniaus oro uostą šį kartą atvyko tiesiog paskraidyti. Dar - maloniai pabendrauti ir paragauti toli gražu nekasdienių patiekalų.

Iš kairės: stilistas Kęstas Rimdžius ir įmonės "The Management Company" direktorė Adelė Kačiulienė, dizaineris Juozas Statkevičius, kulinaras Alfas Ivanauskas ir VMG pardavimų vadovė Eglė Garnienė.<br>T.Bauro nuotr.
Iš kairės: stilistas Kęstas Rimdžius ir įmonės "The Management Company" direktorė Adelė Kačiulienė, dizaineris Juozas Statkevičius, kulinaras Alfas Ivanauskas ir VMG pardavimų vadovė Eglė Garnienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 7, 2014, 2:51 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 6:49 AM

Neįprastą šventę surengė Virtuvės mitų griovėjų (VMG) projekto bendramintis Alfas Ivanauskas, vis nepaliaujantis stebinti su savo komanda.

Ypatingas vakaras prasidėjo Vilniaus oro uosto ypatingai svarbių asmenų išvykimo salėje, kurioje svečiai, laukdami skrydžio, vaišinosi austrėmis ir šampanu.

Šventė buvo skirta VMG ir „Air Lituanica“ oro linijų TV projekto „36 kulinarinės valandos“ bei rudeninio žurnalo „VMG“ numerio pristatymui.

„Kadangi rudeninio žurnalo numerio tema – kosmosas, vienintelė tinkama vieta jo pristatymui ir buvo dangus. O mums juk nėra nieko neįmanomo,“ – šypsojosi kulinaras A.Ivanauskas, per „Lietuvos ryto“ televiziją vedantis ir  savo  laidą „VMG kulinarinis žurnalas“, kuri bus tarsi geriausiu pasaulio kulinariniu žurnalu pripažinto leidinio video variantas. Skrydžiui kulinaras maistą ruošė specialiose baro kamerose, kuriose temperatūra kito nuo + 250 iki -190.

Briuselyje apie 50 svečių laukia dar vienas netikėtumas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.