Dainininkė Baiba Skurstenė švenčia savo mergvakarį

Artėja išsvajota ir taip ilgai laukta akimirka, kuomet dainininkė Baiba Skurstenė išteka už mylimojo Mykolo Serdiuko. Vestuvės vyks kitą savaitgalį. To nepamiršo ir jos geriausios draugės grupės „Pop ladies“ narės Oksana Pikul-Jasaitienė, Liepa Mondeikaitė ir Katažina Zvonkuvienė. Moterys Baibą ir drauges į paslaptingą kelionę išlydėjo traukinių stotyje su šluotomis, šampanu ir dešromis.

Baiba Skurstenė švenčia savo mergvakarį.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Baiba Skurstenė švenčia savo mergvakarį.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-10 17:04, atnaujinta 2018-01-27 19:36

„Pačiame mergvakario įkarštyje nelabai galime dalyvauti, nes turime šiandien daugybę koncertų, tačiau kaip reikiant išlydėjome draugę. Baiba atrodo puikiai, beliko pasidžiaugti paskutinėmis laisvės minutėmis“,-pasakojo Katažina.

Paklausus, kodėl taip neįprastai išlydėjo savo draugę, Katažina šypsojosi, kad kiekviena norėjo kažką įteikti nuo savęs ir palinkėti.

„Šluota – tai Oksanos sumanymas. Ji ilgiausiai iš mūsų visų gyvena santuokoje, tad ji nuo savęs įteikė namų šeimininkės šluotą“, - šypsojosi K.Zvonkuvienė.

Kur Baiba švenčia mergvakarį, draugės kol kas neatskleidė, tačiau patikino, kad šio vakarėlio B.Skurstenė ilgai nepamirš.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.