Neringai Šiaudikytei – liaupsės iš J. C. Van Damme'o lūpų

Vilniaus naktiniame klube „Mojo Lounge“ naują muzikinį projektą „Dancing Grooves“ pristačiusi dainininkė Neringa Šiaudikytė (24 m.) pasijuto devintame danguje. Jos klausėsi Lietuvoje viešėjęs aktorius Jeanas Claude’as Van Damme’as (54 m.).

"Kas žino, gal baigęs aktoriaus karjerą J.C Van Damme'as sutiks būti mano prodiuseriu?“ – šypsodamasi kalbėjo N.Šiaudikytė.<br>„Mojo Lounge“ nuotr.
"Kas žino, gal baigęs aktoriaus karjerą J.C Van Damme'as sutiks būti mano prodiuseriu?“ – šypsodamasi kalbėjo N.Šiaudikytė.<br>„Mojo Lounge“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė („Stilius")

2014-10-28 14:42, atnaujinta 2018-01-24 09:54

Kad koncerte gali apsilankyti nuo pat vaikystės N.Šiaudikytės itin mėgstamas garsus veiksmo filmų aktorius, atlikėja sužinojo maždaug prieš dvi savaites. J.C.Van Damme’as iš anksto rezervavo privačią zoną, kurioje buvo dar apie 40 svečių.

„Vos išgirdusi, kad tą vakarą, kai rengiu koncertą, klube apsilankys ir Holivudo garsenybė, buvau maloniai nustebusi.

O kai po pasirodymo iš grupės „Naujos pupytės“ narių ir klubo savininkų išgirdau, kad J.C.Van Damme’ui patiko ne tik klubas, bet ir koncertas, iš laimės vos neapsiverkiau“, – pasakojo N.Šiaudikytė.

Garsusis aktorius liaupsino dainininkę: pagyrė jos balsą, pasakė, jog ji labai daili, kaip, beje, daugybė lietuvių merginų.

Neringa gailisi, kad jai neteko akis į akį susitikti su J.C.Van Damme’u, o ypač kartu nusifotografuoti, nors tai jau antrą kartą padarė kitos grupės „Naujos pupytės“ narės. Oksana Pikul-Jasaitienė, Skaistė Steikūnaitė ir Vita Jakutienė su garsenybe susipažino prieš 4 metus, kai jos koncertavo Kijeve (N.Šiaudikytė tuomet grupėje nedainavo).

J.C.Van Damme’as tąkart irgi buvo Ukrainos sostinėje. Aktorius susitikimą prisiminė, tačiau apie jį kalbėti nepanoro. Veiksmo filmų žvaigždė neslėpė, kad tuo metu jo gyvenime buvo per daug alkoholio. Šiuo metu vyras svaigalų nevartoja.

Atlikėja pasakojo, jog iškart po koncerto buvo apsupta daugybės pasveikinti ir drauge nusifotografuoti panorusių gerbėjų, todėl prasibrauti iki J.C.Van Damme’o jai nepavyko. Vėliau mergina sužinojo, kad jis jau išėjo iš klubo. Aktorius tą vakarą pramogavo keliuose sostinės klubuose.

„Tuo metu, kai buvau scenoje, „pupytėms“ nusišypsojo sėkmė pabendrauti ir įsiamžinti su šia garsenybe. Ar joms pavydžiu? Ne. Tikiuosi, kad dar turėsiu progų susipažinti ne tik su J.C.Van Damme’u, bet ir su kitomis Holivudo garsenybėmis.

Juk gyvenimas pilnas staigmenų. Kas žino, gal baigęs aktoriaus karjerą jis sutiks būti mano prodiuseriu?“ – šypsodamasi kalbėjo N.Šiaudikytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.