Gražuolė P. Belousova dienas Majamyje leidžia apsupta prabangos

Tarptautinis grožio konkursas „Mis visata“ įgauna pagreitį. Lietuvai jame atstovaujanti konkurso „Mis Lietuva“ pirmoji vicemis Patricija Belousova (19 m.) šiuo metu mėgaujasi tikra vasariška šiluma Majamyje.

Gražuolė Patricija Belousova dienas Majamyje leidžia apsupta prabangos.
Gražuolė Patricija Belousova dienas Majamyje leidžia apsupta prabangos.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė („Lietuvos rytas“)

2015-01-15 15:30, atnaujinta 2018-01-16 00:12

Konkurse dalyvaujančios 88 gražuolės įsikūrė JAV milijardieriui Donaldui Trumpui priklausančiame viešbutyje „Hotel Trump National Doral“, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

Golfo aikštynas, SPA centras, baseinas ir nuostabus sodas – tai tik maža dalis malonumų, kuriuos gali pasiūlyti prabanga tviskantis viešbutis.

Vis dėlto Patricija į jį atvyko ne linksmintis, o rungtis dėl gražiausios merginos visatoje titulo.

Net labai norėdama P.Belousova tiesiog neturėtų laiko pasimėgauti siūlomomis pramogomis. Į golfo aikštyną ar poilsio zoną gražuolės ateina tik dėl fotosesijų.

„Dienotvarkė labai įtempta, keliamės apie 5 ar 6 valandą ryto. Nuolat skubame, todėl nėra laiko pasidžiaugti tuo, kas vyksta.

Tikiuosi, kad tik pirmos dienos yra sunkios, – pasiguodė Patricija ir ėmė vardyti jau nuveiktus darbus. – Vieną dieną turėjau net penkias fotosesijas. Viena jų buvo su garsiu mados fotografu Fadilu Berisha.

Fadilas gyrė mane, jam labai patiko mano akys, šypsena ir strazdanos.

Dar dalyvavau keliuose filmavimuose ir daviau porą interviu. Kol kas man sunku įvertinti, kaip pasirodžiau, rezultatai paaiškės vėliau.“

Viešbutyje Patricija apsigyveno kartu su Lenkijos atstove Marcela Chmielowska. Vilniaus lenkų šeimoje užaugusią P.Belousovą tai nudžiugino – tarp jos ir kambario draugės nėra nei kultūrinio, nei kalbos barjero.

Šalia Patricijos ir Marcelos įsikūrė Mis Kazachstanas Aidai Isajeva ir Mis Rusija Julija Alipova. Jos keturios turi bendrą vadovę, gražuolių meiliai vadinamą mamyte. Ji jas prižiūri, padeda visais klausimais.

„Savaime suprantama, kad dažniausiai kartu laiką leidžiu su šiomis merginomis, bet mes stengiamės bendrauti ir su kitomis dalyvėmis. Visos jos draugiškos“, – patikino P.Belousova.

Pati Patricija taip pat nusiteikusi teigiamai – nors į konkursą išskrido paskubomis, vilnietė visai dėl to nesiskundžia. Nenukabino nosies ji ir dėl to, kad nepavyko į lagaminus sudėti visų 70 konkursui surinktų suknelių. Svarbiausia buvo pasiimti dvi sukneles – Liutauro Salasevičiaus kurtą finalinę ir Eglės Modzeliauskienės tautinę.

Jomis P.Belousova pasipuoš per didįjį grožio konkurso finalą, vyksiantį šio mėnesio pabaigoje. Konkursas „Mis visata“ bus surengtas jau 63 kartą.

Grožio šventei jau 18 metų diriguoja verslininkas D.Trumpas. Įtakingas gražioms moterims sunkiai atsispiriantis turtuolis grožio konkursą pavertė įspūdingu ir pasaulį dominančiu renginiu su ryškiausiomis pramogų pasaulio žvaigždėmis.

Tik jo dėka nykus konkursas tapo tikra švente, populiarumu nusileidžiančia tik konkursui „Mis pasaulis“.

Konkursą „Mis visata“ sausio 31 d., šeštadienį, 21.30 val. transliuos „Lietuvos ryto“ televizija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.