Agnė Jagelavičiūtė su VMG ėmėsi naujo iššūkio – žurnalo moterims

Virtuvės mitų griovėjai (VMG) šį pavasarį žada pateikti staigmeną, skirtą specialiai moterims – pirmą visiškai naujo formato žurnalo numerį. Gegužę pasirodysiančio leidinio vyriausiąja redaktore tapo žinoma stilistė Agnė Jagelavičiūtė. Tačiau jo intriguojantis pavadinimas ir likusi redakcija kol kas išlaikoma paslaptyje.

Agnė Jagelavičiūtė ir Alfas Ivanauskas.<br>„Tomas &amp; Lukas“ nuotr.
Agnė Jagelavičiūtė ir Alfas Ivanauskas.<br>„Tomas &amp; Lukas“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 22, 2015, 3:27 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 8:02 AM

VMG komanda jau trečius metus leidžia savo kulinarinį žurnalą, kuris pernai Pekine buvo pripažintas geriausiu kulinariniu žurnalu pasaulyje. 2014 m. vasarą buvo sėkmingai išleistas ir specialus didžiausias Europoje vestuvių mados žurnalas „Tekėk už manęs 2015“, kurio koncepcija susidomėjo net JAE leidėjai.

„Šiais metais mūsų komanda pasipildė dar būriu naujų žmonių, kurie prie VMG komandos prisijungė iš skirtingų pasaulio žemynų – ir viskas tik tam, kad rinkai galėtume pasiūlyti dar daugiau ne tik unikalių, bet ir tarptautinių projektų. Labai nuoširdžiai džiaugiuosi, kad Agnė stojo už drąsiai moteriai skirto leidinio vairo, nes rinkoje tikrai daugiau nematau nei vienos tokios asmenybės, kuri taip atspindėtų visą naujojo žurnalo sumanymą ir įvaizdį. Jau per pirmuosius projekto redakcijos susirinkimus tapo visiškai aišku, kad Agnės kompetencijai ir kūrybiškumui nėra lygių“, – naująja redaktore džiaugiasi VMG projekto idėjinis vadas Alfas Ivanauskas.

Prie VMG komandos prisijungusi A. Jagelavičiūtė teigia, kad leidiniui kelia itin aukštus reikalavimus ir nori, kad jis lygiuotųsi į aukščiausios klasės tarptautinius produktus.

„Ruošiame išskirtinio skonio afrodiziaką vasarai – nuo pat žurnalo viršelio iki paskutinio puslapio bei stulbinančio pristatymo renginio. Jis taps jūsų ištikimu palydovu ir padės ne tik iš esmės pasiruošti artėjančiam karštajam sezonui, bet ir taps tikra moteriškumo biblija „, – tikina naujoji žurnalo vyriausioji redaktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.