M.A.M.A raudonuoju kilimu Lietuvos garsenybės žengė it podiumu

Ryškios šviesos, raudonas kilimas, fotografų blykstės, aplinkinių dėmesys, gausiai besiliejantis šampanas, viena už kitą puošnesnės suknelės, įmantrios šukuosenos ir makiažas, stilingi kostiumai. Tokią prabangą penktadienio vakarą buvo galima išvysti Kauno „Žalgirio“ arenos VIP zonoje dar prieš prasidedant Lietuvos muzikos apdovanojimų M.A.M.A. 2014 metų ceremonijai.

Ceremonijos svečiai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Ceremonijos svečiai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Jan 30, 2015, 5:57 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 1:41 PM

Šventė, kurios metu skelbiami ir apdovanojami ryškiausi Lietuvos padangės atlikėjai, grupės ir prodiuseriai, pritraukė būrį pramogų verslo įžymybių ir kitų garsių žmonių. Rinktis į areną svečiai pradėjo likus kone dviem valandoms iki ceremonijos pradžios.

Daugelis į renginį atvykusių kviestinių svečių paisė iš anksto nurodyto „black tie“ aprangos kodo. Tačiau netrūko ir tokių, kurie, nemanydami, jog tai blogas tonas, iškilmėse siekė išsiskirti iš minios.

„Be jokios abejonės tai – ekstravagantiškiausias metų renginys, žmonės gali sau leisti būti ryškūs, atkreipti dėmesį į save. Juk į apdovanojimus jie suvažiuoja iš visos Lietuvos. Tačiau reikėtų laikytis organizatorių padiktuoto kodo ir nemūvėti džinsų“, – prieš renginį kalbėjo M.A.M.A. stilistų komandos narys, dizaineris Egidijus Rainys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.