U. Kiguolis įvykdė savo planą: sukūrė portalą „Sudlistis.lt“

Žinomas Kauno milijonierius verslininkas Ugnius Kiguolis garsiai pareiškė, kad sukurs internetinį puslapį pavadinimu „Sudlistis.lt“. Vyras kaip sakė, taip ir padarė. Be to, sulaukė daugybės žmonių pritarimo.

Ugnius Kiguolis, padedamas kitų socialinių tinklų vartotojų, auklės piktus komentatorius.<br>P.Mantauto nuotr.
Ugnius Kiguolis, padedamas kitų socialinių tinklų vartotojų, auklės piktus komentatorius.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 6, 2015, 5:48 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 9:58 PM

Tokio keisto projekto verslininkas ėmėsi ne tik paskatintas atsakomybės jausmo, bet ir dėl asmeninių interesų. Ne kartą žinomam vyrui yra tekę kęsti nemalonius nepažįstamųjų komentarus socialinėje erdvėje. Tad šio naujo projekto tikslas – viešinti piktų ir įžeidžiančių komentatorių vardus ir veidus.

Kiekvienas apsilankęs U.Kiguolio sukurtame portale, kuris pradėjo veikti ketvirtadienį, pats turės galimybę įdėti „nusikaltusių“ komentatorių nuorodas ir nuotraukas.

Interneto puslapyje šalia „šūdlisčio" taip pat sukurtos dar keturios rubrikos, pavadintos „Kas yra patyčios?“, „Kas yra kritika?“, „Kas yra nuomonė?“, „Kas yra žodžio laisvė?“. Ten galima susipažinti su aiškiais išdėstytais šių sąvokų aprašymais ir sužinoti, kokia reali atsakomybė laukia netolerantiškų interneto komentatorių. Ją apibrėžia mūsų šalies įstatymai.

Apie startavusį naująjį projektą U.Kiguolis savo sekėjams pranešė būtent socialiniame tinkle „Facebook“. „Paleidau šūdlistį, kaubojai welcome„, – ironizavo verslininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.