Gelbėtoja S. Žutautienė virto princese Diana. Ar jos panašios?

Vasario 14-osios vakarą Kaunas alsavo meile. Daugelis restoranų, klubų

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2015-02-15 00:21, atnaujinta 2018-01-13 04:22

Restorane „Gralis“ įsimylėjėliai pateko į teatralizuotą vakarą „Jų meilė sukrėtė pasaulį“.

Jo metu garsias aistringas istorijas papasakojo žinomos Lietuvos moterys, kurios įsikūnijo į herojes, kurios dėl meilės buvo pasiryžusios paaukoti viską.

Šokėja Sandra Kniazevičiūtė tapo istoriniu personažu – Egipto karaliene Kleopatra, kuri nusižudė dėl meilės romėnų karvedžiui Markui Antonijui.

Drabužių dizainerė Olesia Les virto fatališkąja Velso princo Edvardo VIII-ojo išrinktąja Wallis Simpson.

Žurnalistė ir TV gelbėtoja Gerda Stiklickienė spindėjo seksualumu. Ji tapo garsiausia XX-ojo amžiaus  kino žvaigžde, sekso simboliu ir popkultūros ikona Marilyn Monroe.

Viena iš tapybos ant vandens pradininkių Lietuvoje Eglė Veršininienė įkūnijo elegantiškąją Holivudo aktorę ir Monako kunigaikštienę – Greis Keli.

„Mis Kaunas“ Beatričė Viliušytė tapo nutrūktgalve Boni, kuri kartu su savo mylimuoju Klaidu plėšė bankus, parduotuves ir degalines.

TV gelbėtoja Sandra Žutautienė tą vakarą raudonu kilimu žengė išdidžiai lyg būtų tikroji princesė Diana. Ji elegantiškai mojavo susirinkusiai publikai ir plačiai šypsojosi.

Kiekvienam personažui būdingą šukuoseną sukūrė plaukų stilistas Karolis Murauskas, o makiažą darė visažistė Agnė Dekerė.

Restorane „Prie svarstyklių“ kauniečiai turėjo progos stebėti ne tik koncertinius žinomų atlikėjų numerius. Susirinkusiųjų akivaizdoje daugybės rekordų autorius floristas Modestas Vasiliauskas kūrė vestuvinę suknelę iš organzos ir kaspinų. Drabužį demonstravusio modelio galvą jis papuošė maždaug puse tūkstančio orchidėjų žiedų ir amalo šakelėmis.

„Tai buvo improvizacija meilės tema. Jau anksčiau esu kūręs vestuvines sukneles, kurios tapo rekordinėmis. Valentino dienos be norinčių susituokti įsimylėjėlių neįsivaizduoju“, – kalbėjo maždaug 5 valandas modelį puošęs kūręs M.Vasiliauskas.

Bare „F'Pub“ įsimylėjėliai varžėsi protų mūšyje meilės tema. Nors daugelis vakaro dalyvių prieš kovą buvo įsitikinę, jog apie meilę žino viską, vedėjo klausimai juos išmušė iš vėžių.

Protų mūšio dalyviai suko galvas, kas yra tikrasis meilės eleksyras? Kiek vidutiniškai kartų įsimylime, kol sutinkame savo išrinktąjį? Kodėl svarbus vyro bučinys žmonai prieš jam išeinant į darbą?

Jau aštuntą kartą Kauno arkivyskupija organizavo tradicinį renginį „Šv. Valentino diena kitaip“. Renginys gimė kaip atsakas ir kvietimas paminėti šią dieną bei įvairiomis meno formomis kalbėti apie tikrąsias vertybes, atsiduodančią ir dovanojančią meilę.

Anot organizatorių, vasario 14-osios kvietimas mylėti turi platesnę prasmę nei proginiai meilės prisipažinimai, laiškeliai ir dovanėlės mylimiesiems.

Valentino dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje pustrečios valandos vykęs renginys nebuvo komercinis. Jo metu, be žinomų Lietuvos atlikėjų, buvo galima pasiklausyti ir Michaelo Patricko Kelly, kuris jau kelis dešimtmečius drebina sceną ir stebina publiką savo išskirtiniu balsu, muzikiniu talentu ir unikalia charizma.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.