V. Jakutienei pateiktas kaltinimas dėl grasinimo susidoroti

Ketvirtadienio rytą „Naujųjų pupyčių“ atlikėja leido policijos komisariate. Šį nemalonų vizitą moteris turėjo atlikti dėl jai pateikto skundo. Ji kaltinama grasinimu susidoroti su vienu vyru, kuriam neva pagrasino socialiniame tinkle.

Dėl jai mestų kaltinimų V.Jakutienė nė kiek nesijaudina.<br>P.Mantauto nuotr.
Dėl jai mestų kaltinimų V.Jakutienė nė kiek nesijaudina.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-26 11:30, atnaujinta 2018-01-12 06:08

Pareiškime, kuris buvo pateiktas V.Jakutienei, rašoma, kad ji kaltinama pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 145 str. (grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo), taip pat pagal 140 str. (dėl fizinio skausmo ar nesunkaus sveikatos sutrikdymo). Oficialios pažymos nuotrauką savo socialiniame tinkle paviešino pati atlikėja. Bet atrodo, tokie kaltinimai jos per daug nejaudina.

„Ot, „vyrai“ šiais laikais. Parašiau aštresnį žodį, nubėgo rašyti pareiškimo. Nebijok, S.V., tau nieko nebus. Aš šoke“, – „Facebook“ rašė V.Jakutienė, savo citatą iliustravusi daugybe juoką per ašaras imituojančių ikonų.

Lrytas.lt moteris sakė, kad tokios pažymos iš policijos sulaukė po to, kai socialiniame tinkle vienam vyrui parašė kiek „aštresnę“ žinutę.

Remiantis šalies įstatymais, V.Jakutienė dėl šio jai pateikto kaltinimo  turėjo apsilankyti policijoje ir dalyvauti prevenciniame pokalbyje. Tačiau, anot atlikėjos, tuo viskas ir baigsis – rimtesnės sankcijos jai negresia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.