V. Malevska-Štenger domėjosi pavasariškomis grožio naujienomis

Kevirtadienio popietę į sostinės viešbučio „Moon Garden“ restoraną rinkosi grožio ir sveiko maisto naujienomis besidominčios žinomos moterys.

Ieva Juozapaitytė-Parulienė, Violeta Malevska-Štenger su dukra ir Jolanta Talaikytė.
Ieva Juozapaitytė-Parulienė, Violeta Malevska-Štenger su dukra ir Jolanta Talaikytė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 3, 2015, 11:11 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 3:22 PM

Į renginį atvyko dainininkė Ieva Juozapaitytė-Parulienė, dizainerė Jolanta Talaikytė, stilistė Violeta Malevska-Štenger su dukra Paule, floristė Inesa Borkovska. Besiklausydamos fleitistės Saulės Pavilionytės atliekamų romantiškų melodijų damos skanavo sveikuoliškų užkandžių ir klausėsi pasakojimų apie odos priežiūrą ne tik dieną, bet ir nakties metu. Renginio metu buvo pristatytos pavasariškos natūralios kosmetikos „Dr.Hauschka“ naujienos: naktinis serumas ir gaivūs dezodorantai.

Pavasaris ateina tik po žiemos poilsio, o rudens derlius renkamas praošus energingai ir saulėtai vasarai. Taip pat ir su mūsų oda – ji gali tinkamai atlikti savo įvairialypes funkcijas tik vadovaudamasi savo unikaliais vidiniais ritmais, iš kurių ji semiasi energijos bei poilsio akimirkų“, – kalbėdama pabrėžė renginio garbės viešnia, „Dr.Hauschka“ globėja Baltijos šalyse Ave Oit.

Apie maisto įtaką mūsų savijautai ir organizmo regeneracijai nakties metu pasakojo žaliojo maisto specialistė Olga Dzindzeleta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.