Sidabrinės gervės raudonojo kilimo svečiai – tiesiogiai

Šeštadienio vakarą LTR televizijos koridoriuose ir studijoje karaliaus kinas – čia vyks jau 8-oji apdovanojimų ceremonija „Sidabrinė gervė 2015“. Pamatyti garbingų svečių – kino entuziastų, aktorių, režisierių atvykimą ir  puošnius jų apdarus apžiūrėti kviečiame tiesioginėje transliacijoje per Lrytas.tv platformą.  

T.Bauro nuotr.
T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 30, 2015, 3:56 PM, atnaujinta Nov 25, 2017, 3:40 PM

Portalo lrytas.lt televizija visą valandą – nuo 17.30 val. iki 18.30 val. suteiks visiems savo žiūrovams ir skaitytojams unikalią galimybę iš arti pamatyti atvykstančius svečius, įsijausti į lietuviškųjų „Oskarų“ raudonojo kilimo spindesį ir pasijusti lyg Holivude.  

Premjeras Algirdas Butkevičius, kultūros ministras Šarūnas Birutis, pramogų ir kino pasaulio žvaigždės, garbūs svečiai ir puošnios damos – visus juos tiesiogiai bus galima išvysti transliacijos metu.  

Atvykę svečiai bus kalbinami tiesiogiai portalo lrytas.lt ir žurnalo „Stilius“ specialiai įrengtoje zonoje.  

Per apdovanojimų ceremoniją specialų prizą Publikos pasirinkimo nominacijos nugalėtojui teiks žurnalo „Stilius“ ir portalo lrytas.lt Pramogų skyriaus redaktorė Liuminata Mickutė.  

Iki gegužės 24-osios vykusiame balsavime portalo lrytas.lt skaitytojai nusprendė, kad geriausias metų lietuviškas filmas – „Šventa karvė“ su Vytaru Radzevičiumi ir Martynu Starkumi. Dviejų draugų nuotykiai Indijoje pranoko net mūsų antrosios religijos stabo — krepšininko Arvydo Sabonio istoriją.  

Balsavimo rezultatus galite pamatyti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.