J. Leonavičiūtė suprato priežastis, kodėl vyrai nekenčia moterų

Televizijos projektų dalyvė ir modelis Jolanta Leonavičiūtė įsitikinusi, kad atrado paaiškinimą, kodėl vyrai taip nemėgsta moterų. Savo socialinio tinklo paskyroje jauna moteris pasidalijo įžvalgomis, kad vyro savęs vertinimas prasideda nuo jo pasididžiavimo dydžio ar santykių su mama.

„Dažniausiai kalta ne moteris, o esami ar iš vaikystės atsinešti išgyvenimai“, – viešai svarstė J.Leonavičiūtė.<br>P.Mantauto nuotr.
„Dažniausiai kalta ne moteris, o esami ar iš vaikystės atsinešti išgyvenimai“, – viešai svarstė J.Leonavičiūtė.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 8, 2015, 11:30 AM, atnaujinta Oct 11, 2017, 9:59 AM

„Atrodytų, kad moterys turėtų labiau nemėgti kitų moterų. Bet kažkodėl realybė yra kitokia. Iš 10 įžeidinėjančių pasisakymų visgi 8–9 yra būtent iš vyriškosios pusės. Taip taip...

Radau neblogą straipsnį užsienio kalba apie priežastis. Visgi KODĖL VYRAI NEKENČIA MOTERŲ...“ – klausė J.Leonavičiūtė ir čia pat pateikė atsakymus į daugeliui moterų rūpimus klausimus.

Taigi, Jolantos nuomone, to priežastys yra šios:

1. Jo vyriškas pasididžiavimas yra MAŽAS. 2. Jis nekenčia savo mamos, todėl pasąmoningai nekenčia kitų moterų. 3. Uždirba mažai. 4. Vaikystėje buvo ignoruojamas mergaičių. 5. Vaikystėje buvo seksualiai išnaudojamas. 6. Jis yra užsidaręs savyje homoseksualas. 7. Jis gyvena vienas. 8. Jis yra izoliuotas. Niekas nekviečia jo į vakarėlius, nenori priimt į savo komandą.

„Žinoma, tai tik kelios priežastys, o jų yra dar daugiau. Viskas slypi žmogaus pasąmonėje. Dažniausiai kalta ne moteris, o esami ar iš vaikystės atsinešti išgyvenimai“, – viešai svarstė J.Leonavičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.