Karjeros pokyčiai: Daiva Tamošiūnaitė pradėjo darbą Seime

„Išsinešu iš darbo gerą jausmą ir su tokiu ateinu į jį“, – džiaugėsi televizijos, radijo laidų ir renginių vedėja Daiva Tamošiūnaitė (50 m.).

D.Tamošiūnaitė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
D.Tamošiūnaitė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daiva Tamošiūnaitė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daiva Tamošiūnaitė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Dovilė Šakalienė.<br>LR archyvo nuotr.
Dovilė Šakalienė.<br>LR archyvo nuotr.
Dovilė Šakalienė (kairėje) ir Daiva Tamošiūnaitė.
Dovilė Šakalienė (kairėje) ir Daiva Tamošiūnaitė.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 22, 2016, 2:22 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 8:46 AM

Ji pasiryžo svarbiems pokyčiams. Dabar D.Tamošiūnaitė visas jėgas sutelkė Seimui –  tapo išrinktos Seimo narės Dovilės Šakalienės padėjėja.

Apie naują karjeros posūkį D.Tamošiūnaitė pati pasiskelbė feisbuke:

„Taip. Mano nauja darbo vieta – LR Seimas. O mano Seimo narė, kuriai padėsiu, kuo galėsiu – Dovilė Šakalienė. Kadangi Dovilei rūpi tai, kas rūpi ir man, – padėti vaikams augti laimingiems, mylimiems saugioje aplinkoje, aš labai tikiu, kad bent truputėlį galėsiu prisidėti prie gražių darbų...“ – rašė ji.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad 2008 metais D.Tamošiūnaitė buvo išrinkta į Seimą kaip Tautos prisikėlimo partijos narė. Partija buvo suburta vadovaujant televizijos laidų vedėjui Arūnui Valinskui. Tačiau mandato ji atsisakė dėl asmeninių priežasčių.

Šį kartą D.Šakalienei ji pasisiūlė pati.

„Keturis mėnesius važinėjau po Lietuvą ir filmavau reportažus BTV laidai „Už vaikystę“. Ieškojau gražių šeimų, vaikus globojančių žmonių pavyzdžių ir galimybių jiems padėti, – pasakojo Daiva. – Kai projektas baigėsi, pagalvojau, kad noriu toliau plėtoti šią temą. D.Šakalienę šiek tiek žinojau, man artima jos socialinė veikla, todėl pasisiūliau padėti. Kai mudvi susitikome, iš karto pajutome bendrystę.“ 

Koks pirmas įspūdis Seimo rūmuose kūrybiškos sielos žmogui?

D.Tamošiūnaitė nustebo, kad nepajuto svetimumo jausmo, – rūmuose sutiko daug pažįstamų žmonių, kuriuos žinojo ne iš televizijos ekrano, o iš vienokio ar kitokio bendradarbiavimo, dalyvavimo renginiuose.

„Išsinešu iš darbo gerą jausmą ir su tokiu ateinu į jį. Vertinu, kad Dovilė yra stiprus, darbštus žmogus, nelinkusi nuolaidžiauti ir pasiryžusi kautis, kad jai leistų dirbti, – ji į Seimą atėjo su konkrečiu planu, ką nori nuveikti. Tad krapštyti nosies ir nuobodžiauti neteks“, – įsitikinusi D.Tamošiūnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.