Garsenybės prašo prisidėti prie vėžiu sergančios Gabriellos gydymo – reikia 100 tūkst. dolerių

Ištiktai nelaimės šeimai visuomet sunku prašyti pagalbos. Tačiau tai, kas nutiko mažosios Gabriellos šeimoje – atėmė žadą daug kam. Gabrielos mama Gintarė Brazaitienė kartu su vyru Egidijumi jau kurį laiką gyvena Švedijoje, kur mergaitei suteikiama bent dalis reikiamos pagalbos. Mažosios Gabriellos diagnozė sukrečianti. Jai – vėžys.

Vilija Pilibaitytė-Mia, Indrė Morkūnienė ir Rolandas Mackevičius.<br>lrytas.lt nuotr.
Vilija Pilibaitytė-Mia, Indrė Morkūnienė ir Rolandas Mackevičius.<br>lrytas.lt nuotr.
Mažoji Gabriella, kuriai reikalingas brangus gydymas.<br>„Facebook“ nuotr.
Mažoji Gabriella, kuriai reikalingas brangus gydymas.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 22, 2017, 3:40 PM, atnaujinta Apr 9, 2017, 1:46 PM

Į šeimos pagalbos šauksmą atsiliepė ir daugybė žinomų Lietuvos žmonių.

Dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia socialiniame tinkle rašė: „Mielieji, labai noriu paprašyti visų padėti šiam mažam stebuklui... Mes visada stengiamės padėti kitiems, darome įvairias akcijas ir remiame sunkiai gyvenančius, tačiau atėjo diena, kai mums taip pat labai reikalinga jūsų pagalba. Mano bičiulio, tv prodiuserio artimųjų rate įvyko nelaimė... Todėl visus galinčius prisidėti ir padėti, kviečiu aukoti. Visada jūsų, Mia“, – rašė atlikėja.

Neabejingas liko ir TV laidų vedėjas, „Radistas“ Rolandas Mackevičius: „Reikia Jūsų pagalbos“, – nedaugžodžiavo jis ir pasidalijo sergančios mergaitės nuotrauka.

Žurnalistas Edvardas Žičkus taip pat kreipėsi į bičiulius: „Padėkime Gabriellai laimėti kovą prieš vėžį. Pinigai negali nulemti vaiko likimo, tad, jei galim, neišgerkim šį savaitgalį puodelio kavos, bokalo alaus, nenusipirkim naujų batų, bet prisidėkim prie mergaitės kovos su klastinga liga!“.

Prie pagalbos prašymo prisidėjo ir kiti žinomi žmonės: stilistas Kęstas Rimdžius, TV laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė ir kt.

Mergaitės mama Gintarė Brazaitienė paviešino naujausią informaciją apie mergaitės būklę.

„Labai prašome nelikti abejingais ir nepraleisti šios žinutės. Gabriella serga vėžiu ir mums reikia visų Jūsų pagalbos! Paaukokite mažai, nereikia savęs nuskriausti, vos kelis eurus ar dolerius. Tik svarbiausia, neignoruokite šios žinutės. Nes šimtas tūkstančių žmonių po kelis eurus gali sudėti mums reikiamą sumą, o ne tūkstantis žmonių po kelis šimtus eurų...

Nuostabūs žmonės paskatino mus svajoti maksimaliai ir visa širdimi tikėti, kad svajonės pildosi! Todėl svajojame ir tikime, kad su gerų žmonių pagalba surinksime pinigus į geriausią pasaulio kliniką, Gabriellos atveju – Dana Farber vėžio institutą. Ir Gabriella įveiks vėžį, o ne vėžys ją!

Vakar vėl susisiekiau su institutu. Gavau sąrašą dokumentų, kuriuos turiu pristatyti, kad įvertintų Gabriellos būklę ir patvirtintų galimą gydymą bei preliminarią kainą. Šįryt susitikau su Gabriellos gydytoja čia Švedijoje ir gavau visus dokumentus, kuriuos tikiuosi suruošti ir išsiųsti į Bostoną dar šįvakar.

Gydymo kaina Bostone prasideda nuo 100 tūkstančių dolerių. Šiuo metu sudėjus pinigus Gabriellos banko sąskaitoje ir „Paypal“ yra apie 22 tūkst. dolerių“, – rašė mažosios ligoniukės mama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.