16-metė „eurovizininkė“ Paula: „Parodykime Europai, ką užaugino nepriklausoma valstybė“

Šiandien Lietuvai dvi svarbios šventės, minimi 27-ieji Nepriklausomybės atkūrimo metai ir renkamas atstovas į „Eurovizijos“ dainų konkursą. Jauniausia konkurso dalyvė, jau nepriklausomoje Lietuvoje gimusi šešiolikmetė Paula kreipiasi į tautą su jautria žinute.

Paula.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Paula.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 11, 2017, 2:32 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 4:43 AM

Atlikėja Paula viso konkurso metu stebino žiūrovus ir komisijos narius savo drąsa bei charizma, kurios, pasak pačios merginos, semiasi iš tikėjimo tuo, ką daro bei užsienio pavyzdžių.

Šeštadienio popietę Paula savo socialiniame tinkle patalpino vaizdo įrašą, kuriame mergina kreipėsi į žmones, sveikindama su valstybės nepriklausomybės atkūrimo diena ir prašymu suteikti galimybę „nepriklausomos šalies rezultatui“ parodyti Europai, kokia Lietuva yra išaugusi ir neatsiliekanti nuo kitų šalių.

„Tik 27 metai, kai valstybė, kurią beprotiškai myliu yra laisva. Tik tiek praėjo metų, kai galime laisvai kalbėti gimtąja kalba, išsakyti savo nuomonę, būti laisvi ir kosmopolitiški. Tai yra pats didžiausias turtas, kurį turime branginti ir vertinti. Šiandien asmeniškai man, tikiu, kad ir daugeliui Lietuvos žmonių, yra svarbi diena.

Pasitelkiant muziką, parodyti, kokia valstybė esame, kokį nepriklausomoje valstybėje pasiekėme rezultatą. Šį vakarą stovėsiu scenoje, turėdama vieną tikslą – savo mylimą šalį atstovauti visai Europai svarbiame konkurse. Stovėti su ne bet kokia daina, tačiau su tokia, kurią kūriau jausdamasi laisva. „Let U Go“ – kūrinys apie tikslo siekimą, šiandien pildosi šimtu procentų, tereikia, kad tuo patikėtumėte jūs. Su švente, Lietuva, su švente jos žmonės!“, – nuoširdžiame vaizdo įraše kalbėjo Paula.

Šiandien Lietuva mini 27-uosius Nepriklausomybės atkūrimo metus.

Jau šį vakarą 21 val. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje įvyks nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalas, kurio metu paaiškės, kuris iš 7 finalininkų laimės kelialapį į didžiąją „Euroviziją“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.