Iš klientų sukritikuoto garsaus restorano vadovo – netikėtas atsakas

Naujienų portalą lrytas.lt pasiekė pranešimas, kuriame teigiama, kad populiaraus sostinės restorano „La Cocina de JOSE“ savininkas Jose ne tik išvarė klientus, bet ir išplūdo juos įvairiausiais žodžiais.

Restorano „La Cocina de JOSE“ savininkas.<br>„Facebook“ nuotr.
Restorano „La Cocina de JOSE“ savininkas.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 20, 2017, 2:30 PM, atnaujinta Apr 21, 2017, 11:44 PM

Į kivirčą su restorano vadovu įsivėlę Mykolas ir Rūta Stravinskai neslėpė: per gyvenimą daug keliavo ir patyrė įvairių nuotykių visame pasaulyje, tačiau tik Vilniuje buvo sutikti taip nemaloniai.

Pora teigė, kad įtarimų sukėlusio krevečių patiekalo nusprendė nevalgyti, o tai nugirdęs restorano vadovas pasipiktino ir išvarė juos iš restorano.

Susisiekus su restorano „La Cocina de JOSE“ vadovu, šis maloniai kalbėdamas pateikė ir savo versiją. Ispanas neslėpė, kad incidentas išties įvyko, o minėti restorano lankytojai jame nebelaukiami.

„Žinote, pradžioje aš kalbėjau tikrai mandagiai, pasiteiravau, kas nutiko. Jis sukritikavo mano ruoštas krevetes. Noriu pabrėžti, kad mūsų restorane maistas yra tik šviežias. Paprašiau poros palikti restoraną, tačiau jie su manimi pradėjo elgtis nepagarbiai. Tėškė ant stalo banknotą ir pradėjo plūsti, kad šešerius metus gyvenę Malagoje puikiai išmano ispanų virtuvę. Neslėpsiu, tą banknotą suplėšiau į skutelius ir mečiau jiems“, – kalbėjo restorano vadovas ir dar kartą patikino, kad šis incidentas nebūtų įvykęs, jei klientai būtų bendravę mandagiai, o ne arogantiškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.