Kaziuko mugei – Gyčio Ivanausko kirtis

Šį savaitgalį Vilniuje vykstanti Kaziuko mugė tradiciškai sulaukė pasipiktinimo. Nacionaliniame dramos teatre dirbantis Gytis Ivanauskas socialiniuose tinkluose išreiškė savo pasipiktinimą.

G.Ivanauskas.<br>T.Bauro nuotr.
G.Ivanauskas.<br>T.Bauro nuotr.
G.Ivanauskas.<br>T.Bauro nuotr.
G.Ivanauskas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-03-03 19:57

„Nesusilaikiau... Ką jūs ten veikiat? Kodėl užtvėrėt kelius ne tik su automobiliu (čia dėkoju K.A.M. ir Lietuvos policijai, kad nenubaudė už ne vietoj paliktą automobilį), bet ir pėsčiom prieit???!!! Aktoriai vėlavo po valandą ir dvi į repeticiją (ačiū Dievui, ne į spektaklį). Klausimas: ar perkelt Lietuvos Nacionalinį dramos teatrą į užmiestį, ar #kaziukomuge galėtų surast vietą? Pvz. #litexpo Man ne 19 metų, aš puikiai atsimenu, kai Kaziuko mugė vykdavo Pilies g., kuri ir taip nepravažiuojama. O dabar? #chinaproductsintown #howtoblockthecity P.S. Čia ne apie 2 ar 3 gatvių blokavimą. Čia apie tai, kai žmonės, kurie dirba, negali pasiekti savo darbo vietos. Pvz. troleibusas stovi, visi dūsta – išlipt neleidžia (nes gi ant sankryžos stovi (jau pusvalandį))“, – piktinosi jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.