Stilistė Viktorija Šaulytė planuoja vestuves

Stilistė, blogerė ir kūrybinio dueto „ŠaŠa“ narė Viktorija jau dėlioja pirmuosius akcentus savo vestuvėms. Dvejus metus su bušido kovotoju Juliumi Mocka draugaujanti mergina ves naują Lrytas.tv laidą „Nuotakos užrašai“, kurioje žingsnis po žingsnio domėsis, kaip susiplanuoti svajonių šventę.

Viktorija Šaulytė<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Viktorija Šaulytė<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-03-28 15:22, atnaujinta 2018-04-09 09:50

„Su Juliumi mūsų santykiai yra rimti ir vestuvių tema mums nėra svetima, todėl labai įdomu sužinoti nuo ko pradėti, kokių pirmųjų darbų imtis ir kokios šiuolaikinių vestuvių tendencijos“, – atvirauja Viktorija.

„Nuotakos užrašai“, tai aktualus vestuvių dienoraštis kiekvienai, kuri planuoja savo šventę. Laidoje V.Šaulytė išsiaiškins ne tik kokio stiliaus vestuvinės suknelės madingiausios, kokia šventės vieta geidžiamiausia, bet ir kiek reikia skirti  laiko bei pinigų tobuloms vestuvėms.

„Jau po pirmųjų filmavimų supratau – planuoti niekad nėra per anksti, nes būsima nuotaka turi be galo daug užduočių!”, – kvatoja Viktorija ir tikina, kad jos atradimai bus aktualūs ne tik nuotakoms, bet ir jų mamoms, draugėms, būsimoms pamergėms, anytoms ir net jaunikiams.

Nuotakos užrašai“ – kiekvieną ketvirtadienį per Lrytas.tv

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?