Vasaros terasos atidaryme – stilingi ir puikiai nusiteikę kviestiniai svečiai

Mėgstantys darbo dienomis ir savaitgaliais ilgiau pagulėti lovoje apsidžiaugs labiausiai – sostinės viešbutis „Imperial Hotel & Restaurant“ atgaivina sekmadieninę vėlyvųjų pusryčių – bruncho tradiciją.

   Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
   Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
  Kviestinė publika mėgavosi vėlyvųjų pusryčių patiekalais ir paskelbė vasaros sezono atidarymą.<br> M.Ambrazo nuotr.
Daugiau nuotraukų (28)

Lrytas.lt

2018-04-14 15:04

Negana to, nuo šiol čia kasdien kone visą parą lankytojų lauks ir klasikiniai pusryčių valgiai. Naująjį restorano vėlyvųjų pusryčių meniu balandžio 14-ąją pirmieji įvertino kviestiniai svečiai „Brunch & Bubbly Party”, kurios metu buvo paskelbtas vasaros terasos atidarymas!

„Brunch & Bubbly Party” be latino ritmų ir ryškiaspalvės „Mimosos“ svečiai iš pramogų ir verslo pasaulių mėgavosi virtuvės šefų komandos ruoštais gardžiais valgiais: bene populiariausiu bruncho patiekalu – Benedikto kiaušiniais, kurie čia ruošiami su lašiša ir raudonaisiais ikrais, špinatais, kumpiu ir šonine.

Taip pat trijų rūšių riešutais įdarytais ravioliais sūrio padaže, vyne keptomis čiorizo dešrelėmis, lietiniais blyneliais su varške ir šviežiomis uogomis, keptais sumuštiniais su sūriu, jautienos kumpiu arba šonine ir keptu kiaušiniu. Naujame gastrobaro „California Tapas & Wine“ vėlyvųjų pusryčių valgiaraštyje kiekvienas ras tai, ko tądien trokšta labiausiai.

Sekdamas pasaulines maisto ir gėrimų kultūros tradicijas populiarusis Vilniaus gastrobaras „California Tapas & Wine“ lankytojus jau ne vienerius metus stebina įdomiu konceptu.

Viešbutyje „Imperial Hotel & Restaurant“, turinčiame prestižinį „5 žvaigždučių plius“ įvertinimą, įsikūręs baras kasdien vakarais lankytojus pasitinka baltomis staltiesėmis, jaukia atmosfera, nepriekaištingu profesionaliu aptarnavimu, geriausiais ir populiariausiais gėrimais bei fusion virtuvės gurmaniškais valgiais.

Bare „California“ lankytojų ir toliau lauks labiausiai pašėlę stilingų žmonių vakarėliai, su pačiais skaniausiais kokteiliais užkandžiais net ir vėlyvu laiku.

Šiame bare yra didžiausias šampano pasirinkimas mieste, kurį galima priderinti prie bet kuriuo sezono metu čia turimų austrių – „California Tapas & Wine“ yra vienintelė Lietuvoje vieta, kurioje austrės siūlomos kasdien!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.