Rastas negyvas didžėjus Modestas Žilionis

Lietuvos muzikos pasaulį sukrėtė skaudi netektis – rastas jauno didžėjaus Modesto Žilionio (27 m.), žinomo Modessthe Sound sceniniu vardu, kūnas. Prieš keletą metų vaikinas išgarsėjo populiariame TV3 projekte „Šok su manimi“, kuriame stovėjo prie muzikos pulto.

 Modestas Žilionis.<br> Feisbuko nuotr.
 Modestas Žilionis.<br> Feisbuko nuotr.
 Modestas Žilionis.<br> Feisbuko nuotr.
 Modestas Žilionis.<br> Feisbuko nuotr.
 Modestas Žilionis.<br> Feisbuko nuotr.
 Modestas Žilionis.<br> Feisbuko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-06-22 14:23

Naujienų portalo delfi.lt žiniomis vaikino kūnas rastas sode.

Vienas pirmųjų bičiulio netektimi pasidalijo dainininkas Algimantas Minalga-Soliaris, kuris socialiniame tinkle išreiškė užuojautą.

Baisiausia, kad vaikiną nuo tokio žingsnio dar buvo galima atkalbėti. Ypač pastarosiomis savaitėmis M.Žilionis dalijosi žinutėmis apie gyvenimo prasmės netektį.

2016 metais eidamas į projektą „Iššūkis kaime“ Modestas tikėjosi, kad šis projektas turėtų ji reabilituoti.

Tuomet papasakojo savo istoriją.

Daugiau nei prieš metus važiavęs dviračiu neblaivus ir policijos už tai nubaustas vaikinas projekto organizatoriams tikino, kad po šio įvykio iš esmės pakeitė savo gyvenimą.

„Kai buvau įsisukęs į pramogų pasaulį, sugedau, sužvaigždėjau. Netinkami draugai, elgesys mane vedė į nebūtį. Po to įvykio praradau žmonių pasitikėjimą, todėl mečiau muziką, savo karjerą.

Norėjau pradėti viską nuo nulio. Nebevartoju alkoholio, pradėjau sportuoti, bėgioti. Dabar vėl einu tuo pačiu keliu – išleidau naują dainą, tačiau nebedarau praeities klaidų“, – gyvenimo pokyčius 2016 metais komentavo Modestas.

Klubinės muzikos gerbėjams Modess The Sound vardu žinomas vaikinas tikino, kad pavargo nuo naktinio gyvenimo ritmo ir vakarėlių, todėl pastaruosius metus dirbo statybose.

Sunkūs fiziniai darbai, kurie laukė realybės šou „Iššūkis kaime“, jo nebaugino:

„Atėjau pasikaustęs. Visus praėjusius metus ir sunkiai dirbau statybose ir betonavau, todėl šou užduotys nebuvo per sunkios. Eidamas į projektą žinojau, kad lengva nebus. Buvau pasiruošęs viskam.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.