Palangiškė Birutė prakalbo apie užklupusį dėmesį ir geliančius žvilgsnius

Palangiškė Birutė Navickaitė (31 m.) pateko į visą Lietuvą aprėpiantį apkalbų sūkurį. Kaip pati sako, nebežinodama, ko griebtis, jauna moteris viešumai pasipasakojo apie nesantuokinį kūdikį, kurio susilaukė su politiku Petru Gražuliu (59 m.) ir po gimdymo pašlijusius jųdviejų santykius.

Petras Gražulis ir Birutė Navickaitė. <br>LR archyvo ir Instagramo nuotr. 
Petras Gražulis ir Birutė Navickaitė. <br>LR archyvo ir Instagramo nuotr. 
Petras Gražulis. <br>LR archyvo nuotr.
Petras Gražulis. <br>LR archyvo nuotr.
P.Gražulis su B.Navickaite susipažino J.Basanavičiaus gatvėje Palangoje.
P.Gražulis su B.Navickaite susipažino J.Basanavičiaus gatvėje Palangoje.
Birutė Navickaitė. <br>E.Kazlaučiūnaitės nuotr.
Birutė Navickaitė. <br>E.Kazlaučiūnaitės nuotr.
Petras Gražulis. <br>T. Bauro nuotr.
Petras Gražulis. <br>T. Bauro nuotr.
Petras Gražulis. <br>LR archyvo nuotr.
Petras Gražulis. <br>LR archyvo nuotr.
P.Gražulis. <br>J.Stasevičiaus nuotr.
P.Gražulis. <br>J.Stasevičiaus nuotr.
Petras Gražulis. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Petras Gražulis. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Jun 23, 2018, 10:56 AM, atnaujinta Jun 23, 2018, 11:25 AM

„Tvarkos ir teisingumo“ atstovą raginimu pasidaryti abortą apkaltinusi mama dabar sulaukia įvairių vertinimų. Jeigu jos socialinėje paskyroje aidi pagyros už drąsą ir tiesiamos pagalbos rankos, tai už akių driekiasi kaltinimai. Apie tai palangiškė prakalbo „Facebook“.

„Ačiū visiems, kurie palaikote ir tiems, kurie nepamirštate pasmerkti. Ačiū už gerą ir griežtesnį žodį. Ačiū už apkabinimus ir geliančius žvilgsnius. Dėkoju spaudai už profesionalumą ir už negražias klaidas. Ačiū visiems, kurie kvatojate ir stveriatės už galvų. Dėkui už asmenines žinutes ir už apkalbinėjimą tyliai.

Nėščiai vienumoje koliojamai man buvo žymiai sunkiau, nei dabar, esant skandalui ant visos Lietuvos. Jokių naujų blogų žodžių neišgirdau, kurių jau nebūčiau girdėjusi iš pono Jo Didenybės, leidžiančio sau spręsti, kam gyventi, o kam – ne. Visiems labai ačiū“, – dėkojo moteris.

B.Navickaitei balandžio 8-ąją gimusi dukra – pirmoji atžala. Tuo tarpu politikas iš viso turi penkis vaikus. Keturių iš jų susilaukė su buvusia žmona Raminta.

Anot palangiškės, jųdviejų vaikas gimė ne po vienadienio nuotykio. Ji pasakojo, kad viskas prasidėjo Palangos J.Basanavičiaus gatvėje.

„Palangoje aš dirbau, o jis ėjo pro šalį – sustojo ir užkalbino. Dar tą patį vakarą aš jį gėrimu pavaišinau, o tada prasidėjo gėlių kalnai...“ – prisiminė Birutė.

Po kurio laiko jausmai tarp Birutės ir Petro įsiliepsnojo. „Mes tą vakarą nuvažiavome pas mane į namus, pasiėmėme dar porą draugų ir pasėdėjome. Jis kompanijoje elgėsi labai normaliai, kaip paprastas ir normalus žmogus“, – sakė B.Navickaitė.

Moteris pasakojo, kad pažinties pradžioje Petras buvo nuostabus vyras – tvarkingas, kvepiantis: „Jis labai dėmesingas, labai džentelmeniškas, labai išvaizdus. Moka ir apsirengti, ir pasikvepinti, ir tvarkingas namuose, susirenka kojines, gamina valgyti.“

„Nuveždavo ir parveždavo iš darbo. Grįžus namo laukdavo paruošta vakarienė, nusiveždavo į pirtį pabūti su jo draugais, prie jūros“, – pasakojo B.Navickaitė.

Tuo tarpu P.Gražulis sako, kad apie tai, jog laukiasi jo vaiko, moteris pranešė po pirmojo susitikimo.

„Kyla visokių minčių, yra visokių tų moterų. Jeigu ji nori mane tokiu būdu prisirišti, tai tikrai to nebus. Pasakiau: augink, padėsiu. Ji vis tiek ėmė priekaištauti. Sakiau, jei tau sunku užauginti vaiką, atiduok man, užauginsiu, mylėsiu, ji ir su tuo nesutiko. Dabar beliko, be abejonės, ją remti, tą darau. Vaiką myliu ir mylėsiu“, – kalbėjo parlamentaras.

Prieš skaudžiai istorijai pasirodant viešumoje palangiškė socialinėje erdvėje paviešino memą, kuriame teigiama, kad „viešumas – tai didžiausias ginklas“ ir pakomentavo:

„Ateina laikas, kai pavargsti gintis, teisintis.. ir tyliai ryti guzą gerklėje“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.