Karolinos Meschino mylimasis – nušauto Lietuvos mafijos vadeivos sūnus

Meilei neįsakysi. Tokie žodžiai išties tinka socialinių tinklų žvaigždei Karolinai Meschino (23 m.) ir jos mylimajam populiarios grupės „Flying Saucer Gang“ nariui Remigijui Daškevičiui.

 Karolina Meschino ir Remigijus Daškevičius.<br> Instagramo nuotr.
 Karolina Meschino ir Remigijus Daškevičius.<br> Instagramo nuotr.
 Karolina Meschino ir Remigijus Daškevičius.<br> Instagramo nuotr.
 Karolina Meschino ir Remigijus Daškevičius.<br> Instagramo nuotr.
 Karolina Meschino ir Remigijus Daškevičius.<br> Instagramo nuotr.
 Karolina Meschino ir Remigijus Daškevičius.<br> Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 20, 2018, 1:54 PM, atnaujinta Aug 20, 2018, 4:05 PM

Viskas prasidėjo nuo to, kai Karolina prieš mėnesį paviešino, jog išsiskyrė su savo mylimuoju Jonu Misevičiumi.

O liepos 21-ąją visus Lietuvos naujienų portalus apskriejo intriguojančios nuotraukos iš „Flying Saucer Gang“ Palangoje vykusio koncerto. Čia buvo užfiksuoti romantiškai laiką leidžiantys K.Meschino ir R.Daškevičius.

Dabar mergina dažna savo mylimojo koncertų lankytoja: instagrame nuolat viešina jų nuotraukas, akimirkas iš koncertų ir kviečia gerbėjus apsilankyti ir palaikyti žinomą grupę. Jų dainas drąsiai galima vadinti hitais, kurie neįtikėtinai išpopuliarėjo šią vasarą.

Nors Karolina vengia kalbėti šia tema, tačiau vis dėlto ji instagramo žvaigždė, tad gerbėjai netruko jos mylimojo pavardę įsivesti į internetinę paiešką. Čia apstu naujienų apie jo tėvą Remigijų Daškevičių-Daškę.

2014 metais TV3 eteryje buvo pasirodžiusi vaidybinių dokumentinių filmų ciklo „Mafijos kronikos su Dailiumi Dargiu“ premjera. 

Per ją buvo atkurta tragiško likimo Kauno mafijos vadeivos Remigijaus Daškevičiaus–Daškės istorija. Jam snaiperio pasiųsta kulka iki šiol yra viena didžiausių Lietuvos kriminalinio pasaulio mįslių.

Dokumentinių filmų ciklo autorius – nepriklausomas žurnalistas, rašytojas Dailius Dargis, kurio knygos apie Lietuvos mafiją tapo bestseleriais. 

Tuomet penkiolikamečio Daškevičiaus suburta jokių autoritetų nepripažįstanti Daškinių gauja tapo pagrindine kliūtimi Daktarų kelyje, o asmeninė Daškės neapykanta Henrikui Daktarui buvo tiesiog patologiška.

„Tai buvo natūralus karas už įtakos zonas, už Kauną, kad galėtų valdyti tam tikrą verslo dalį, gauti iš to pajamų“, – prisiminė operatyvininkas veteranas Juozas Rinkevičius.

R.Daškevičius – bene vienintelis šalies nusikalstamo pasaulio veikėjas, apie kurį rengiant seriją „Mafijos kronikoms“ nė iš vieno pašnekovo lūpų nebuvo galima ištraukti, kad jis niekšas, nesąžiningas ar kitoks blogiukas.

„Visi, net ir jį medžioję teisėsaugininkai, Daškę minėjo tik geruoju. Tai mane nustebino. Galiausiai, surinkus daugybę liudijimų, paaiškėjo, kad Daškė išties buvo labai charizmatiška asmenybė.

Jis mokėjo surasti bendrą kalbą ne tik su šešėlinio pasaulio asmenimis, bet ir su sporto, pramogų pasaulio atstovais. Prisipažinsiu, kad buvo metas, kai jo gyvenimo istoriją norėjau perkelti į atskirą knygą“, – teigia rašytojas D.Dargis.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.