Santykiais su nepilnamete lietuve pagarsėjęs A. Perezas pateko už grotų: viešino nepadorią medžiagą

Dažnai Lietuvoje laiką leidžiantis milijonierius Aaronas Perezas papuolė į areštinę. Šiuo metu vyras uždarytas viename iš Kalifornijos kalėjimų.

 A. Perezas.<br> Soc. tinklo nuotr.
 A. Perezas.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Araonas Perezas su tuometine drauge Urte.
 Araonas Perezas su tuometine drauge Urte.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 21, 2018, 1:14 PM, atnaujinta Aug 21, 2018, 5:24 PM

Remiantis Kalifornijos valstijos teisingumo departamento oficialaus puslapio duomenimis, verslininkas į kalėjimą uždarytas gegužės 7-ąją. 

Waasco kalėjime vyras sedėti turėtų dar penkerius metus. Preliminari jo paleidimo data – 2022 m. spalio mėnuo.

Taip pat minėtame tinklapyje skelbiama, jog atsiradus daugiau aukų, galėsiančių paliudyti prieš vyrą, bausmės terminas turėtų būti pratęsiamas.

A.Perezas suimtas remiantis Kalifornijoje taikomu 311.11(a) kodeksu. Tai reiškia, kad vyras suimtas už vaikų pornografijos (asmenų iki 18 metų – Red.) medžiagos laikymą ir platinimą.

Dar prieš keletą metų LNK laidoje vyras buvo prisipažinęs, jog kilo iš neturtingos šeimos, o vaikystę praleido namelyje ant ratų. 

Aaronas, kurio tėvas sedėjo kalėjime, o mama dirbo grožio salone, pirmuosius milijonus uždirbo dar būdamas paauglys. Mat jis domėjosi socialiniais tinklais bei informacinėmis technologijomis. 

Pomėgiui tapus verslu, vyras nutarė įkurti ir specifinį pažinčių portalą. Pastarajame tinklapyje vyras padėjo milijonieriams susipažinti su jaunomis merginomis. Sulaukus sėkmės, internetinę svetainę Aaronas pardavė už daugiau, nei 350 tūkst. eurų. 

Šiuo metu, svetainės milijonieriams veikla yra sustabdyta.

Visgi, Lietuvoje vyras išpopuliarėjo po to, kai viešumoje pasirodė naujienos apie jo ir nepilnametės lietuvės Urtės santykius. 

Vasario mėnesį nutrūkusi poros draugystė paskatino Urtės artimuosius prabilti apie nederamą vyro elgesį su nepilnamete. Anot Urtės artimųjų, ji ne tik mėgavosi Aarono turtais, bet ir patirdavo smurtą.

Taip pat paaiškėjo, jog skyrybos įvyko dėl atstumo, kadangi tuomet lietuvei nepavyko gauti JAV vizos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.