Livetos ir Petro Kazlauskų gimtadienius lydi neįprastas sutapimas

Gražų ir saulėtą ketvirtadienio rytą žymusis Livetos ir Petro Kazlauskų estrados duetas pasitinka ypatingai. Mat šiandien Livetai sueina 52-eri, o rytoj Petrui sukanka 62-eji metai. Gimtadienio šventę Kazlauskams jau įprasta švęsti kartu.

 Liveta ir Petras Kazlauskai. <br> LR archyvo nuotr.
 Liveta ir Petras Kazlauskai. <br> LR archyvo nuotr.
 Liveta ir Petras Kazlauskai. <br> LR archyvo nuotr.
 Liveta ir Petras Kazlauskai. <br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 20, 2018, 11:47 AM, atnaujinta Sep 20, 2018, 11:55 AM

Pasirodo, jog šiemet jiedu tikrąsias gimtadienio dienas praleis Vokietijoje, o grįžę švęs Pakruojo dvare.

Portalui lrytas.lt susisiekus su Liveta ši patikino jau nuo pat ryto sulausi daugybės sveikinimų iš gerbėjų. Moteris taip pat neslėpė, kad geriausios dovanos yra dovanotos vyro, kuriomis ji lepinama jau visą mėnesį.

Gimtadienis visą laiką prasideda nuo pasisveikinimų apsikabinimų, palinkėjimų gražių bei bučinių su šeima, artimaisiais. Dovanas visas gavau išties mėnesį prieš.

Ir visą mėnesį iki gimtadienio vyras man dovanojo dovanas. Gimtadienį važiuosime švęsti ramiai, dviese su keletu draugų į Pakruojo dvarą. Šiuo metu vykstame į Vokietiją, tai tikrąsias gimtadienio dienas leisime ten“, – džiaugėsi Liveta.

Kokiomis dovanomis stebino vyras Liveta atskleisti nepanoro, kadangi tai, anot jos, labai asmeniškos, tačiau ir  praktiškos dovanos. 

Paklausus apie naujus jųdviejų iššūkius ateinančiais metais, Liveta įvardijo pirmąją šeimos laidą televizijoje.

„Kadangi netrukus pasirodys pirmoji mūsų šeimos laida „Kaip Liveta pasakys“, todėl laukiame padidinto dėmesio antplūdžio iš aplinkinių ir gerbėjų iš visos Lietuvos ir ne tik Lietuvos.

Gavusi daugybę sveikinimų šįryt moteris džiaugėsi, kad pagaliau jaučia tikrą gyvenimo pilnatvę. Dainininkė juokavo, jog vienintelis jųdviejų su Petru likęs rūpestis yra koncertai ir malonus dėmesys.

Sau kartu su Petru norėtume palinkėti gyvenimo pilnatvės su dideliu džiaugsmu širdyje, kuris išties jau ir yra. Dukra užaugusi, savarankiška moteris kurianti savo ateitį ir gyvenimą.

Mes esame neapkrauti visiškai jokiais rūpesčiais ar vargais. Tik maloniu gerbėjų dėmesiu ir koncertais. Artimieji sveiki ir kupini jėgų, todėl galima tik ir džiaugtis tokiu gyvenimu. Aš kiekvieną rytą Dievui dėkoju už gražią dieną ir už visa tai, ką jis mums davė: nuostabią mamą, vyrą, dukrą“, – su šypsena pasakojo Liveta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.