49-erių I. Starošaitė atskleidė savo neblėstančio grožio paslaptį

Žinoma Lietuvos dainininkė, publikos numylėtinė Irena Starošaitė metams bėgant, rodos, visai nesikeičia – ji visada pasitempusi, energinga ir spinduliuojanti pasitikėjimą savimi. Neseniai 49-ąjį gimtadienį atšventusi dainininkė mano, kad nėra pasiteisinimo atrodyti blogai – nesvarbu, tau 20, ar 50 metų bei dalinasi savo žavesio paslaptimis ir grožio receptais.

 I.Starošaitė.
 I.Starošaitė.
 I.Starošaitė.
 I.Starošaitė.
 I.Starošaitė.
 I.Starošaitė.
 I.Starošaitė.
 I.Starošaitė.
 I.Starošaitė.
 I.Starošaitė.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Nov 14, 2018, 9:36 AM, atnaujinta Jul 26, 2022, 4:17 PM

Pirmąsias gerbėjų simpatijas Irena pelnė daugiau nei prieš du dešimtmečius, kuomet dabartinis vyras Žilvinas Žvagulis pakvietė moterį prisijungti prie jo tuometinių muzikinių projektų. Per tuos metus Irena pasiekė įsimintinų karjeros pasiekimų ir įsitvirtino Lietuvos scenoje, tačiau nuolatiniai koncertai, stresas ir repeticijos ypatingai atsiliepia ne tik sveikatai, bet ir išvaizdai.

„Aš save myliu ir prižiūriu – daug judu, sportuoju, šoku, stengiuosi kuo sveikiau maitintis, išsimiegoti, vartoju patikimus maisto papildus. Ir nors esu tikrai patenkinta savimi, tačiau įtemptas darbo grafikas ir stresas turi savo pasekmes“,- atvirauja I.Staroišaitė.

Dainininkė atskleidžia, jog jai rūpestį kelia jos plaukai ir veido oda. „Ne tik dabar, o visą gyvenimą, rūpestį man kelia mano plaukai. Taip pat su laiku ant veido atsirado ir pigmentinės dėmės“, – pasakoja žinoma moteris.

Irenos nuomone, nevalia apsileisti ir savęs neprižiūrėti – tai turėtų rūpėti kiekvienai moteriai. Ir tai moterys turėtų daryti ne dėl kažko kito, o pirmiausiai dėl savęs. „Nereikia perspausti, neturi atrodyti kaip saldainis, tačiau estetika – ji tikrai reikalinga. Smagu žvelgti į save veidrodyje ir sau šypsotis, tai suteikia pasitikėjimo“ ,- sako I.Starošaitė.

Siekdama atgaivinti savo plaukų bei veido būklę Irena yra išbandžiusi ne vieną priemonę, tačiau rezultatai nebuvo išskirtiniai. Šiandien moteris džiaugiasi atradus lazerinės ir estetinės dermatologijos klinikos procedūras, kurių dėka rezultatai justi labai greitai, o poveikis išlieka ilgam.

Plaukų būklės atstatymui profesionalūs „Estetus klinikos“ gydytojai Irenai paskyrė efektyvią ir sparčiai populiarėjančią PRP procedūrą.

Nuo dažnų šukuosenų koncertų metu ir nuolat naudojamų įvairiausių plaukų priemonių I.Starošaitės plaukai tikrai nusilpo. Kadangi medicininių ligų nėra, šiai problemai spręsti paskirtos trombocitais praturtintos plazmos injekcijos, kurios nesukelia pašalinių alerginių ar atmetimo reakcijų, nes naudojamos ne cheminės medžiagos, o aktyvūs augimo faktoriai, išgauti iš paties paciento kraujo.

„Irenai paskirtos trys PRP procedūros su keturių savaičių pertraukomis tarp jų. Ši procedūra, nors ir yra invazinė, tačiau absoliučiai natūrali ir saugi. Paciento kraujo plazma, gausi trombocitais, yra suleidžiama į probleminę vietą, Irenos atveju, į galvos skalpo odą. Trombocitų koncentrate šios svarbios kraujo „statybinės“ medžiagos kiekis padidėja keletą kartų, lyginant su įprastu krauju, ten esantys įvairūs augimo faktoriai aktyvuoja kamienines ląsteles, atnaujina, paskatina visus mūsų odoje vykstančius procesus, kurie ima lėtėti jau nuo 25-30 metų. Tad šios procedūros metu mes paskatinam natūralų ląstelių, audinių atsinaujinimą“, – apie PRP gydymo metodą pasakoja dermatovenerologė Aistė Beliauskienė.

PRP gydymu galima išspręsti ne tik silpnų plaukų bėdas, bet ir veido problemas – pagerinti odos struktūrą, sumažinti randus likusius po aknės, raukšleles ar atnaujinti pažeistą odą.

Gydytoja A.Beliauskienė atskleidžia, kad plaukų gausos trūkumas – dažna problema ne tik moterims, bet ir vyrams.

„Nusilpę plaukai kamuoja įvairaus amžiaus žmones. Tai gali būti ir genetiškai nulemta – tokiu atveju procedūromis galime pagerinti situaciją. Bet jeigu yra kažkokios konkrečios plaukų nusilpimo priežastys, pirmiausiai stengiamės tas priežastis išsiaiškinti. Tai gali būti ir vitaminų stoka, ir patirtas stresas, tam tikros ligos. Tokiu atveju sudarome gydymo planą, patariame, kaip šalinti priežastį ir kartu taikome PRP procedūrą. Taip plaukų būklė atstatoma greitai ir patikimai“, – sakė gyd. A.Beliauskienė.

Siekiant pašalinti veido odos pigmentines dėmes ir ją atnaujinti, Irenai buvo paskirta frakcinio lazerio procedūra. Pasak gydytojos, nei plastinė chirurgija, nei botulino užpildai odos struktūros negerina, tą padaryti galima frakcinio lazerio pagalba.

„Gydymo metu specialus lazeris odoje padaro tūkstančius plonyčių, bet gilių mikroskopinių stulpelių, pašalinama dalis epidermio, tuo pat metu lazerio spindulys veikia ir giliuosius odos sluoksnius – dermą. Tokiu būdu suaktyvindamas skaidulų, odos karkaso, naudingų medžiagų gamybos ir apykaitos procesus. Oda tampa stangresnė, lygesnė, gaivesnė, o procedūros poveikis stiprėja iki 6 mėnesių, oda atjaunėja 3-5 metais. Šio lazerio pagalba naikiname ne tik pigmentines dėmes, bet ir raukšles, randelius ir randus, mažiname poras, dailiname veido kontūrą. Šiandien tai viena efektyviausių procedūrų pasaulyje šioms odos problemoms spręsti“, – pasakojo gydytoja dr. A.Beliauskienė.

Nepriklausomai nuo amžiaus, žvilgantys plaukai ir džiuginantis atvaizdas veidrodyje svarbus kiekvienai moteriai, todėl pasak Irenos, niekada nebūna per vėlu pradėti keistis.

„Vyras yra vertas matyti šalia savęs gražią moterį, jog galėtų ja didžiuotis. Tik nereikia pamiršti savęs. Mylėti save yra visų svarbiausia. Jeigu pats savęs nemyli, tai kaip tave mylės kiti? Labai reikia įsimylėt save!“, – mano garsi dainininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.