Skandalingame Pauliaus Aršausko gyvenime pokyčiai: išsiskyrė su mylimąja Egle

Dar vasarą drauge laiką leidę kriptomilijonierius Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė pasuko skirtingais keliais.

 P. Aršauskas ir E. Malinauskaitė.<br> LR montažas.
 P. Aršauskas ir E. Malinauskaitė.<br> LR montažas.
 P. Aršauskas ir E. Malinauskaitė.<br> Soc. tinklo nuotr.
 P. Aršauskas ir E. Malinauskaitė.<br> Soc. tinklo nuotr.
 P. Aršauskas.<br> Soc. tinklo nuotr.
 P. Aršauskas.<br> Soc. tinklo nuotr.
E. Malinauskaitė.<br> Soc. tinklo nuotr.
E. Malinauskaitė.<br> Soc. tinklo nuotr.
 P. Aršauskas ir E. Malinauskaitės brolis.<br>LR archyvo nuotr.
 P. Aršauskas ir E. Malinauskaitės brolis.<br>LR archyvo nuotr.
 P. Aršauskas.<br> Soc. tinklo nuotr.
 P. Aršauskas.<br> Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Dec 9, 2018, 1:30 PM, atnaujinta Dec 9, 2018, 1:35 PM

Šią žinią naujienų porlatui lrytas.lt patvirtino pati Eglė Malinauskaitė, tačiau situacijos plačiau komentuoti nepanoro.

Tai pastebėjo ir poros gerbėjai, kadangi socialinių tinklų paskyrose nebematyti jųdviejų nuotraukų, o ir renginiuose Eglė ir Paulius pasirodo po vieną.

Eglės Malinauskaitės ir kriptomilijonieriaus romanas prasidėjo pavasarį. Tuomet Paulius dar nebuvo išsiskyręs su žmona Diana.

Tačiau žinia apie Aršauskų skyrybas Lietuvos žiniasklaidoje pasirodė dar liepos mėnesį. Tuomet Paulius savo socialinio tinklo paskyroje pristatė naują mylimąją – Eglę Malinauskaitę. Tiesa, netrukus prasidėjo ginčai ir su nauja simpatija. Pora viešai aiškinosi santykius ir atrodė, kad tapo pikčiausiais priešais.

„Ji uždarė mane mano namuose ir taip bandė sulaikyti, kad nevykčiau į savo partnerio bernvakarį. Paslėpė pasą, apdraskė rankas. Bandė žūt būt mane sulaikyti: per langą išmetė ne tik pasą, bet ir kompiuterį. Aš jai jokių priekaištų neturiu, tiesiog tegul nebesiartina prie manęs“, – liepos mėnesį kalbėjo Paulius.

Anot jo, jiedu nesutarė, o Paulius pastebėjo, kad Eglei yra svarbūs materialūs dalykai.

„Jai svarbūs tik brangūs daiktai, restoranai ir pinigai. Ji visą laiką siekė mano pinigų, norėjo, kad duočiau mašiną, pirkčiau daiktus. Tokias barakudas aš permatau kiaurai“, – tikino Paulius.

Tuomet neatsiliko ir Eglė.

„Dėl šmeižto aš jau kreipiausi į teisininkus. Niekas Pauliaus nelietė ir nesmurtavo prieš jį. Akivaizdžiai matosi, jog nuotraukos darytos kažkur prie ežero, kur, ko gero, ir apsidraskė“, – portalui lrytas.lt komentavo E.Malinauskaitė.

Šiame įvykių sūkuryje įvyko ir vėl netikėtas posūkis. Netrukus Paulius instagrame viešai pripažino, kad vienintelė jo meilė yra vaiko motina Diana. Atrodė, kad šeima išgyvens krizę. Tačiau liepos 11-ąją teisme atsidūręs skyrybų prašymas taip ir liko neatsiimtas ir rugsėjo pradžioje juodu su žmona oficialiai išsiskyrė.

Prieš oficialias Pauliaus skyrybas vėl ėmė plūsti instagramo įrašai, kuriuose buvo ir Eglė. Po šių įrašų sekė romantiškas laikas Palangoje, Nidoje. Atrodo, jog iki šiol jų meilę iki neapykantos ir atvirkščiai skiria vos vienas žingsnis..

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.