Po amą atimančios Juozo Statkevičiaus kritikos prakalbo Agnė Bilotaitė

Pirmadienį mados pasaulyje įvyko žodžių karas. Po feisbuke išsakytų aštrios dizainerės Julijos Janus žodžių pratrūko dizaineris Juozas Statkevičius. O mados mylėtojai, regis, pasidalijo į dvi stovyklas.

 Juozas Statkevičius, Agnė Bilotaitė Ir Julija Janus su vyru.<br> LR archyvo nuotr.
 Juozas Statkevičius, Agnė Bilotaitė Ir Julija Janus su vyru.<br> LR archyvo nuotr.
 Julija Janus su vyru.<br> LR archyvo nuotr.
 Julija Janus su vyru.<br> LR archyvo nuotr.
 Agnė Bilotaitė.<br> LR archyvo nuotr.
 Agnė Bilotaitė.<br> LR archyvo nuotr.
 Juozas Statkevičius.<br> LR archyvo nuotr.
 Juozas Statkevičius.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2018-12-11 09:20, atnaujinta 2018-12-11 11:26

Viskas prasidėjo, kai J.Janus savo paskyroje brūkštelėjo:

„Laboutin ir Christian Dioro formos žavi kaip filmai apie viduramžių karalienes, tačiau būti įkištai į panašų stilių man reikštų grįžti į inkvizicijos laikus“, – teigė ji. „Graži moteris 21 amžiuje? Kokia ji? Sveiko kūno ir sveikos sielos. Jei ji gimdžiusi, gyvena pilnavertį šeimos gyvenimą, rūpinasi savimi ir yra mylima – ji tikrai atrodo kitaip nei Juozo modeliai“, – mintį tęsė dizainerė.

„Jai net į galvą nešauna priėjus prie vyro pradėti tankiai mirksėti ir išpūsti krūtinę bei įtraukti užpakalį, nes tai gali patikti nebent alaus pilvams, iš Sibiro atvykstantiems pademonstruoti savo piniginės gylį į senus, pradvisusius prancūziškos Rivieros viešbučius, kurie vis dar išdidžiai save vadina 5 žvaigždučių svetingumo lygiu, nors jau 30 metų kaip praėjo jų aukso amžius“, – klausdama apie tai, kas yra lietuviška mada, pykčio neslėpė kūrėja.

Tačiau tokie Julijos Janus žodžiai neliko be atsako. Pasisakyti šiuo klausimu pirmadienio vakarą nutarė ir J. Statkevičius. Reaguodama į aštrius dizainerio žodžius moteris nusprendė paviešinti jų susirašinėjimą.

„Julyte, jeigu tu bankrutuoji ir rengi visus maišais ir nieko nepasiekei ir nepadarei – esi baisi vidutinybė nuo studijų laikų. Nieko nesuvoki ir dabar tavo lūpomis kalba nevykėlio nežmoniškas pavydas! Kokia nelaiminga esi, kaip tau ne gėda.

Nesakiau nieko apie tavo bulvių maišus ir bankrotą tavo! Išplerus, stora esi, bulvės veidu! Ir kugelio smegenim! Žinai, aš tau pasakysiu – nemoki, nejauti ir nesugebi. Ir tau neduota! Na, dabar laikykis! O šiaip norėjai reklamą mano šlovėje ir triumfe pasidaryti. Vargše, tu, nelaiminga. Su maišais nejuokink žmonių!

Nieko nepasiekusi su savo maišais ir prasčiausiu pasiuvimu, o su mano drabužiais eis į „Oskarus“. Bėgėde, pavydi, gėda, gėda tau! Du dalykai nesibaigia – visata ir žmonių kvailumas! Daraisi sau reklamą mano vardu! Nevykėlė!“, – šiurkščių epitetų negailėjo J. Statkevičius. 

Socialiniame tinkle užsiplieskė tikra diskusija: žmonės ėmė dalintis minčių išsakymais ir komentuoti dizainerių pasisakymus.

Abejinga šiam šaršalui neliko Seimo narė Agnė Bilotaitė. Ji išreiškė palaikymą Julijai.

Julija Janus, esi protinga, talentinga, graži moteris.

Žaviuosi tavo gyvenimo filosofija, požiūriu į madą ir grožio samprata. Tu mane įkvepi! Ačiū tau, kad esi! Niekas neturi teisės kito asmens šitaip žeminti ir įžeidinėti.

Blizgus ir gražus fasadas, bet supuvęs vidus. Gali žmogų išvaryti iš kaimo, bet kaimo iš jo neišvarysi niekada! #PatyčiomsNe“ – rašė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.