Vilnių siaubia vandalai: nukentėjo ir Lino Kleizos žmona Agneta

Penktadienio rytą krepšininko Lino Kleizos žmona Agneta pasidalijo netikėta žinia. Socialiniuose tinkluose moteris publikavo nuotrauką, kurioje matomos suniokotos jai priklausančios kosmetikos parduotuvės „Molecule“ šventinės dekoracijos.

 LR archyvo ir soc. tinklų nuotr.
 LR archyvo ir soc. tinklų nuotr.
 A. Kleizienės parduotuvė.<br> Soc. tinklų nuotr.
 A. Kleizienės parduotuvė.<br> Soc. tinklų nuotr.
 A. Kleizienė.<br> LR archyvo nuotr.
 A. Kleizienė.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 14, 2018, 1:10 PM, atnaujinta Dec 14, 2018, 3:47 PM

„Vokiečių gatvė pasitinka Kalėdas. 6 ryto ėjo chebra ir nusiaubė Vokiečių gatvės kavinių ir parduotuvių dekoracijas. Draskė medžius, vazonus, girliandas. Užvakar sugadino spynas. Mes puošiamės ne dėl savęs, o dėl miesto grožio, gaila, kad grinčai gyvena visose šalyse“, – instagrame rašė ji.  

Agneta Kleizienė sutiko išsamiau paaiškinti susidariusią situaciją.

„Kelios kavinės taip pat patyrė nuostolių. Bet galbūt mano dekoracijas jiems buvo lengviausia nudraskyti“, – apie nemalonų įvykį naujienų portalui lrytas.lt pasakojo moteris.

Taip pat Agneta pridūrė, jog apie šį viešosios tvarkos pažeidimą jau yra pranešta policijai. Be to, ji paminėjo ir netikėtą prieš pat įvykį pastebėtą detalę.

„Pranešiau policijai, laukiu pareigūnų reakcijos. Pažiūrėsime, kaip greitai jie reaguoja į viešosios tvarkos pažeidimus bei turto niokojimus“, – komentavo ji.

„Įrengsime stebėjimo kameras, nes dieną prieš tai kažkas sugadino spyną“, – detaliau  įvykio aplinkybes atpasakojo Agneta.  

Tokį vandalų elgesį moteris sieja su apsaugos Vilniaus senamiestyje trūkumu. Pasak moters, ši problema nebus išspręsta iki tol, kol sostinėje neatsiras griežtesnio stebėjimo.

Tačiau net ir patyrusi finansinių bei moralinių nuostolių Agneta pasiduoti neketina. Nepaisant nemažų išlaidų, ji planuoja dar kartą parduotuvę papuošti dekoracijomis.

„Tai buvo dviejų dienų dekoratorių darbas“, – sakė A. Kleizienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.