Gimtadienį švenčiančiai Ingai Jankauskaitei – ypatingi 5 metais jaunesnio mylimojo žodžiai

Snieguotą sausio 10-ąją žinoma Lietuvos aktorė ir dainininkė Inga Jankauskaitė švenčia gimtadienį. Moteriai suėjo 38 metai.

 Arnoldas Eisimantas ir Inga Jankauskaitė.<br> LR archyvo nuotr.
 Arnoldas Eisimantas ir Inga Jankauskaitė.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 10, 2019, 2:01 PM, atnaujinta Jan 14, 2019, 3:39 PM

Šia proga jos mylimasis aktorius Arnoldas Eisimantas (33 m.) pasidalijo meilia judviejų nuotrauką. Ingai jis skyrė širdį glostančius žodžius.

„Su Tavim, dėl Tavęs, apie Tave... O žvilgsnis ne į šoną. Čia tik ženklas, kad jau įneškit lėkštę austrių ir šampano, nes tortų tu nemėgsti. Būk laiminga, mano vienintele!“ – rašė jis.

Inga niekuomet nesileido į asmeniškumus – apie Arnoldą ji nėra kalbėjusi. Pirmą kartą viešai su juo pasirodė 2017 metų sausio pabaigoje vykusioje Emilio Vėlyvio filmo „Zero 3“ premjeroje.

Daugiau nei po trejų metų pertraukos garsi moteris kovo 23 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje surengs didžiausią koncertą per savo karjerą ir pristatys naująjį albumą.

Koncertas pavadinimu „Mano vienintelis“, pasak dainininkės, yra ilgai svarstyta ir matuota idėja, kuriai realizuoti prireikė nemažai laiko ir pastangų. Šiandien I.Jankauskaitė yra užtikrinta dėl savo sprendimo ir turi ką papasakoti savo klausytojams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.