Po K. Meschino intymių kadrų skandalo – netikėtas M. Šalčiūtės kirtis

Neseniai pramogų pasaulį sukrėtė netikėta naujiena. Buvo nutekinti ir paviešinti slapti socialinių tinklų žvaigždės Karolinos Meschino kadrai. Juose jauna moteris buvo apsinuoginusi, vaizdo įrašus ji kadaise siuntė buvusiam širdies draugui Jonui.

 Soc. tinklų ir LR archyvo nuotr.
 Soc. tinklų ir LR archyvo nuotr.
 M. Šalčiūtė.<br> LR archyvo nuotr.
 M. Šalčiūtė.<br> LR archyvo nuotr.
 K. Meschino.<br> LR archyvo nuotr.
 K. Meschino.<br> LR archyvo nuotr.
 Monikos įrašas ir Karolinos atsakas.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Monikos įrašas ir Karolinos atsakas.<br> Soc. tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 11, 2019, 11:00 AM, atnaujinta Jan 11, 2019, 11:09 AM

Po šio skandalo Karolina išgyveno krizę: ji tikino, kad bus rasti ir tinkamai nubausti visi informaciją paviešinę asmenys. Kiek vėliau, moteris socialiniuose tinkluose kvietė solidarizuotis visas su tokiomis problemomis susidūrusias gražiosios lyties atstoves.

Kai atrodo, jog audros jau nurimo, atsirado tokių, kurie panoro iš Karolinos situacijos pasišaipyti. Tiesa, buvo netikėta, kad tai padarys kita interneto žvaigždė – šokėja Monika Šalčiūtė.

Instagrame ji pasidalijo grupinių pokalbių programėlėje „Discord“ publikuotu, vieno iš vartotojų sukurtu stop kadru, kuriame ji pliuškenasi vonioje. Tame pačiame kadre puikuojasi užrašas „Dovi, man šalta“, aiškiai susijęs su Karolinos vaizdo įrašu.

Reaguodama į tai K. Meschino negailėjo karčių žodžių. Minėtame socialiniame tinkle ji pasidalijo fotografija, kuria atsako į M. Šalčiūtės viešintą žinutę.

„Smagu, kai žinomos merginos taip „palaiko“ viena kitą ir visai „neskatina“ patyčių. Sveikinu, matyt, dabar kietesnė daug jaučiasi“, – rašė Karolina.

Atsakydama į šią žinutę Monika teigė, kad patyčių ji nekursto. Jos teigimu, tokiu įrašu ji pasidalijo todėl, nes jis buvo juokingas. Moniką palaikė ir jos sekėjai, teigiantys, kad ir pati Karolina nevengia iš jos pasišaipyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.