Į nepavydėtiną situaciją pakliuvusi Laisva sugėdino nemandagų vyriškį

Lietuvą kaustant šalčiams ir kone be perstojo drimbant sniegui bene didžiausiu išbandymu tampa rytinė kelionė į darbą. Tenka nuo automobilių valyti sniegą, įveikti užšalusias durų rankenėles, o paskui melsti, kad užsikurtų variklis. Į nepavydėtiną situaciją antradienį pakliuvo ir televizijos laidos KK2 žurnalistė bei atlikėja Donata Gutauskienė-Laisva (30 m.).

Donata Gutauskienė-Laisva.<br>T.Bauro nuotr.
Donata Gutauskienė-Laisva.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 15, 2019, 1:25 PM

Moteris socialiniame tinkle paatviravo apie rytinį išbandymą ir ne juokais sugėdino taksi vairuotoją, po kurio pasisakymų akimirksniu subjuro nuotaika.

„Rytinė situacija! Vairuoju automobilį, kurio varantys galiniai ratai... Kaip žinia, su tokiu automobiliu žiemą tenka pavargti, nes neretai esant ledo ant kelio dangos, ratai tiesiog prasikasa... Ir nesvarbu, kad žieminės padangos naujos.

Tai va, ateinu ryte į savo automobilį ir suprantu, kad šūdukas... Neišvažiuoju... Tai pamačiusi viena mergina pasisiūlo padėti, bet, ech, jos jėgos nepakanka stumtelti mano automobilį bent kiek į priekį...

Abi suprantam, kad labiausiai padėtų koks vyriškis. Ir štai, ant šių žodžių privažiuoja taksistas!!! Galvoju, valio, toks tvirtas vyras, tikrai stumtels. Pribėgu prie jo, sakau: „Labas rytas, gal padėtumėt?“ Nupasakoju greitai situaciją... O jis man: „O kodėl aš???“

Tiesą sakant, net pasimečiau.... Jis sako: „Eik ieškot kitų pagalbininkų...“ Ir mosteli ranka į kitą vyrą kuris nuo mūsų nutolęs beveik už kilometro.... Prisipažinsiu, po tokios „pagalbos“ beliko tik nusikeikti...

Galiausiai man padėjo du moksleiviai vyrukai! Ačiū jiems! Kaip smagu, kad mūsų jaunimas be didelių kalbų imasi padėti. O tas taksistas... Nu, ką aš galiu pasakyt, tiesiog gėda! Tik ši situacija priverčia susimąstyti – jei gatvėje užpultų merginą, tai suprantu, kad toks, kaip mano sutiktas taksistas, tikrai nebėgtų padėti... Nes   – kodėl aš???“ – feisbuke pasakojo atlikėja.  

Laisvos situacija iškart sulaukė atgarsio. Bičiuliai ir sekėjai ėmė dalintis savo istorijomis. 

„Deja, bet čia jokia ne išskirtinė situacija. Šeštadienį užklimpau. Pirmyn atgal – nieko. Du vyrai, iš kurių vienas su sniego kastuvu, žiūri į mane. Spėju, abu turėjo man patarimų, kaip teisingai išvairuoti ir norėjo pasakyti, ką darau ne taip.

Pernai, kai buvo panaši situacija, tai priėjau prie apsaugos darbuotojo ir paprašiau, kad pastumtų. Bet jis pasakė – „Oi, nežinau, ką čia reiktų daryti“, – rašė viena komentatorių. 

Nemalonių nuotykių pasitaiko ne vien moterims. Savo patirtį prisiminė ir Laisvos istoriją pakomentavęs vyriškis. 

„Prisikabinau lengvąja priekabą prie mašinos, bet nebuvau tikras, ar gerai veikia priekabos gabaritai, posūkiai. Praeinančio jaunuolio paprašiau, sakau – „Būk geras, pažiūrėk man stopus ar šviečia. Tuo tarpu aš paspausiu stabdį“. O jis man – „Važiuok į servisą, ten tau pažiūrės... Taip kad laikas priprasti prie dermokracijos...“, – paragino vienas komentatorių. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.