Sklandę gandai virto realybe: 20-metė Erdvilė prisipažino apie santykius su Andriumi Šedžiumi

Netylant kalboms apie dainininkės Monikos Šedžiuvienės ir verslininko Andriaus Šedžiaus (43 m.) skyrybų bylos procesus – verslininko pašonėje nauja mylimoji. Tai – 20-metė abiturientė Erdvilė Pilvinytė. Jau nuo praeitų metų liepos mėnesio sklandę gandai apie naują mylimąją nebuvo iš piršto laužti ir tapo realybe.

 E. Pilvinytė ir A. Šedžius.<br> LR montažas. 
 E. Pilvinytė ir A. Šedžius.<br> LR montažas. 
 E. Pilvinytė <br> Soc tinklo nuotr.
 E. Pilvinytė <br> Soc tinklo nuotr.
 LR archyvo nuotr.
 LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2019-03-20 18:38, atnaujinta 2019-03-20 19:35

Naujienų portalui delfi.lt savo santykius su Andriumi Šedžiu patvirtino ir pati Erdvilė.

„Reikėjo laiko, kad abu įsitikintumėme, ar esame vienas kitam reikalingi. O kuo toliau, tuo labiau mes vienas be kito negalime“, – naujienų portalui komentavo 20-metė.

Prisipažinti apie šiltus jausmus Erdvilė nusprendė nuotraukomis socialiniuose tinkluose. Pirmoji nuotrauka instagramo paskyroje pasirodė dar vasario 22 dieną. Tuomet ji įkėlė savo ir šalia prisiglaudusio vyro nuotrauką, tačiau jo veidą dengė jaustuku.

Po nuotrauka Erdvilės sekėjai ėmė spėlioti, kas gi šalia jos. Daugelis įtarė, jog šalia įsitaisęs ne kas kitas, o pats Andrius Šedžius.

„Slepia nes gėdijasi? Neabejoju, kad jos tėvelis vienmetis su Šedžiumi, taip kaip čia neslėpsi jo veido“, „Kodėl Šedžius neigia, kad jūs kartu? Puikiai atrodote“, – po nuotrauka spėliojo sekėjai.

Panašu, jog daugiau spėlioti nebeteks.

Instagramo istorijoje Erdvilė pasidalijo nuotrauka, kurioje ji – įsikibusi į A. Šedžiaus parankę. Pasirodo, jog ši nuotrauka daryta prieš kelias savaites vykusiuose „Metų šiaulietės“ apdovanojimuose. Juose pora pirmą kartą kartu pozavo ant raudonojo kilimo ir neslėpė savo jausmų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.