Dingęs „Lietuvos balso“ dalyvio Manto Ruzvelto brolis rastas negyvas

Fotografas Mantas Ruzveltas sekmadienio vakarą socialiniame tinkle paskelbė pasigedęs jaunėlio brolio. Antradienį paaiškėjo, kad dingęs 24-erių vaikinas buvo rastas negyvas.

Mantas Ruzveltas socialiniuose tinkluose pra
Mantas Ruzveltas socialiniuose tinkluose pra
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 18, 2019, 2:21 PM, atnaujinta Jun 20, 2019, 9:37 AM

„Artimieji, draugai, pareigūnai intensyviai ieškojo dingusio 24 metų Giedriaus R. Šiandien į paieškas išvažiavo didžiulis būrys artimųjų, visai svetimi žmonės ir visi šiandien dirbę Šilutės komisariato pareigūnai. Po maždaug pusantros valandos trukusių paieškų, vaikinas buvo rastas negyvas.

Didžiulis būrys žmonių paieškas pradėjo šiandien, apie 10 val. Maždaug 11.20 val. vaikino kūnas buvo rastas netoli kelio į Klaipėdą, miškelyje prie autobusų stotelės. Netoliese buvo ir vaikino motociklas“, – rašo šilutesnaujienos.lt.

Tuo tarpu Giedriaus brolis, šou „Lietuvos balsas“ išgarsėjęs atlikėjas, Mantas socialiniame tinkle antradienį pranešė: „Lietuva yra gerų žmonių kraštas. Ačiū visiems už pagalbą. Ačiū Šilutės policijai už prifesionalų darbą. Mylėkit vieni kitus“.

Vakar naujienų portalui lrytas.lt susisiekus su dingusiojo broliu, šis trumpai papasakojo apie mįslingą vaikino dingimą. 

„Jis tiesiog buvo pas draugą, atsistojo ir dingo kaip į vandenį. Prieš tai dar parašė atsisveikinimo laišką ir dingo“, – naujienų portalui lrytas.lt komentavo M.Ruzveltas.

Paklausus, kur vaikinas paliko laišką, dingusiojo brolis patikino kol kas nežinantis, nes komunikuoti su policija sekasi sudėtingai. „Tiksliau sužinosime nuvykę“.

Draugas, pas kurį prieš tai viešėjo Giedrius, apie bičiulio dingimą iš pradžių pranešė policijai, o tik paskui artimiesiems.

„Giedrius tą laišką (atsisveikinimo, red.) parašė kažkam – gal draugei. Bet pusbroliui dar taip pat nusiuntė savo nuotrauką ir parašė – „Laikykis, gero gyvenimo“ ir t.t.“, – komentavo M.Ruzveltas.

Brolis sakė, kad jokių rimtų psichologinių bėdų Giedrius neturėjo. „Su mergaite pykosi, bet niekada nebuvo kažko rimčiau. Ir dingęs niekada nebuvo. O jeigu jau keliautų, tai... Tiesiog, jis atsijungęs nuo visų socialinių tinklų, telefonas išjungtas“, – pasakojo brolis.

Antrą pusę vaikinas, anot Manto, turėjo neilgai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.