Girtas kelyje įkliuvęs Raimondas Bingelis išgirdo nuosprendį

Liepos 10 dieną už vairo neblaivus sulaikytas humoristas Raimondas Bingelis (54 m.). Kelyje policijos sustoti paprašytas žinomas vyras, vairavęs „Peugeot“ markės automobilį, įpūtė net 3,25 promiles.

Raimondas Bingelis.<br>LR archyvo nuotr. 
Raimondas Bingelis.<br>LR archyvo nuotr. 
Raimondas Bingelis.<br>LR archyvo nuotr. 
Raimondas Bingelis.<br>LR archyvo nuotr. 
Raimondas Bingelis.<br>LR archyvo nuotr. 
Raimondas Bingelis.<br>LR archyvo nuotr. 
Raimondas Bingelis.<br>LR archyvo nuotr. 
Raimondas Bingelis.<br>LR archyvo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2019-07-26 21:15, atnaujinta 2019-07-26 21:36

Netrukus pradėtas ikiteisminis tyrimas. Išnagrinėjus bylą penktadienį paaiškėjo – humoristo nepasigailėta. Pavojų sau ir kitiems kelyje kėlęs R.Bingelis dviem metams atsisveikins su teisėmis, neteks automobilio, kurį vairavo būdamas girtas ir dar sumokės 1,9 tūkst. baudą, praneša delfi.lt.

Skandalas dėl alkoholio

Daug metų humoro šventėse ir kituose renginiuose linksminęs, beveik du dešimtmečius televizijos ekranuose matytas anekdotų grandas R.Bingelis šiuo metu viešumoje pastebimas retai.

Vyras atvirai pripažino, kad tam įtakos turėjo ne itin sėkmingas gyvenimo tarpsnis ir ypač vienas plačiai nuskambėjęs įvykis. Prieš trejus metus nuvilnijo žinia, kad R.Bingelis Balsių kaime (Šilalės r.) taip įkaušo, kad įžūliai elgdamasis apkartino bendruomenės „Paneriuotis“ šventę.

Humoristas buvo pakviestas vesti kaimo renginio, bet į jį atvykęs atleido vadžias – neatsispyrė pagundai pakilnoti taurelę ir išėjęs į sceną vos apvertė liežuvį. Už tai, aišku, sulaukė kritikos ir, kaip pats sakė, buvo pasmerktas.

„Skandalai Lietuvoje padeda nebent Selui (dainininkui Egidijui Dragūnui. – Red.). Visiems kitiems tik pakenkia. Taip nutiko ir man. Iki įvykio Balsiuose kvietimų vesti renginius turėdavau daug, o po jo iškart smarkiai sumažėjo.

Prireikė nemažai laiko, kad žmonės vėl imtų manimi tikėti, kviestų vesti švenčių. Todėl ir sakau, kad nukryžiuojamas esi per vieną dieną, o kad tave vėl pamiltų, reikia daug laiko“, – „Lietuvos rytui“ kalbėjo R.Bingelis.

Pastaraisiais metais humoristo gyvenime buvo ir kitokių nemalonumų – subyrėjo santuoka su žmona Inga. Garsiai nuskambėjo incidentas, kai dėl R.Bingelio ant kojų buvo sukelti Vilniaus policijos pareigūnai.

Dėl kaip į vandenį prapuolusio humoristo pagalbos kreipėsi jo paties motina. Tąkart tris paras ieškotas ir telefonu neatsiliepęs R.Bingelis, laimė, atsirado gyvas ir sveikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.