Ką tik vedęs nėščią mylimąją M. P. E. Martynenko pranešė liūdną žinią ir prašo pagalbos

Praėjusią savaitę vedęs rašytojas Marius Povilas Elijas Martynenko į bičiulius kreipėsi su liūdna žinia. Vyras serga cukriniu diabetu ir jam reikalinga visų pagalba.

 Marius Povilas Elijas Martynenko.<br> Socialinio tinklo nuotr.
 Marius Povilas Elijas Martynenko.<br> Socialinio tinklo nuotr.
Marius Povilas Elijas Martynenko.<br>D.Dirgėlos nuotr.
Marius Povilas Elijas Martynenko.<br>D.Dirgėlos nuotr.
Marius Povilas Elijas Martynenko.<br>Organizatorių (A.Aleksandravičiaus) nuotr.
Marius Povilas Elijas Martynenko.<br>Organizatorių (A.Aleksandravičiaus) nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 4, 2019, 9:24 AM, atnaujinta Aug 4, 2019, 9:28 AM

Jo žmona Aušra laukiasi pirmagimio, tad rašytojas teigė, kad „sūnui būtų gerai turėti tėtį“. 

„Atrodo, kad esu mirtingesnis nei maniau. Viską išsamiau nupasakojau šiame video. Dabar esu Kauno endokrinologijos klinikoje, stacionare. Dėl diabeto. Paaiškėjo, kad yra komplikacijų – polineuropatija, nefropatija ir retinopatija. Paprasčiau tariant: pažeisti nervai, inkstai ir akys. Bet situacija nėra tokia jau bloga. Jei turėčiau insulino pompą, tai ligos eiga būtų kur kas geresnė. Galėčiau išsigelbėt!

Deja, pati pompa ir jos išlaikymas brangiai kainuoja. Valstybė nieko nekompensuoja. O man liko dar du metai studijų ir aš neturiu nuolatinio darbo. Taip pat mums greitai gims sūnus. Mano ir Aušros santaupos skirtos jo reikmėms.

Savo sveikata tiek susirūpinau ne vien dėl savęs paties. Tiesiog pamaniau, kad jam būtų gerai turėti tėvą. Bent iki kol bus savarankiškas ir galės dirbti anglies kasyklose (daugmaž nuo šešerių).

Bet jei rimtai – prašau jūsų pagalbos. Jei negalite manęs paremti, tai visad galite pasidalinti šia žinia. Gelbsti kiekvienas euras ir bet kokia sklaida. Dėkui už dėmesį ir pagalbą!

LT667300010105743612 MARIUS POVILAS MARTYNENKO, Swedbank, Mokėjimo paskirtis: Pompai PAYPAL: paypal.me/mpemartynenko REVOLUT: +37062610000 LT92 3920 0100 0986 8273 BIC: REVOGB21 Beneficiary: Marius Martynenko Beneficiary address: Kazliškių 13-37, 09204, Vilnius, LT“, – rašė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.