Naglis Šulija patyrė skaudžią traumą: „Specialistas spręs, ką daryti toliau“

Meteorologas Naglis Šulija antradienį minėjo 55-ajį gimtadienį. Tądien netilo vyro telefonas bei socialinio tinklo paskyra buvo užlieta sveikinimų lavina. Į juos atsakyti nusprendė ir pats vyras.

Naglis<br>Gedmanto Kropio /
Naglis<br>Gedmanto Kropio /
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 14, 2019, 9:37 AM, atnaujinta Aug 14, 2019, 2:59 PM

Šalia padėkos už sveikinimus socialinio tinklo paskyroje Naglis pasidalijo istorija, kuri jam nutiko savaitgalį. Pasirodo jubiliejaus proga vyras gavo skaudžią dovaną – patyrė kojos traumą.

„Labai labai, nepaprastai ir nuoširdžiai AČIŪ visiems, kurie mane šiandien sveikino su gimimo diena ar bent prisiminė. Bet jaučiu, kad reikia dėl kai ko prisipažinti.

Sekmadienį negražiai nulėkiau nuo kopėčių – vyksta namų remonto, o tiksliau – kai ko įrengimo darbai. Pasekmė – lūžęs kulnikaulis, vizitas į Lazdynų ligoninę ir gipsas. Kol kas iki pirmadienio, o tada specialistas spręs, ką daryti toliau. Bet jau dabar aišku, kad šitas „malonumas“ greitai nesibaigs.

Ši trauma parodė keletą nepaprastai įdomių ir mielų dalykų. Nekalbu apie savo šeimos moteris – Giedrė ir Elžbieta nuoširdžiai stengiasi, kad man būtų lengviau ir smagiau. Dabar net ir katės ateina paguosti dažniau – o juk buvo užsiėmusios savais reikalais ir (vasara juk) grįždavo namo tik pernakvoti.

Kai Giedrė privežė prie Lazdynų ligoninės priimamojo, išlipau ant vienos kojos ir likau stovėti – Giedrė nuvažiavo mašinos statyti. Prilietęs sužeistąja koja žemę vos nesusmukau rėkdamas – kaip skaudėjo. Prišoko vyras ir moteris, užsimetė rankas ant pečių neprašyti ir nuvedė kur reikia. Ačiū jiems, karmos taškai įskatyti.

Toliau diagnozė gipsas – bendra tvarka. Ir tada prasidėjo atradimai. PVZ., paaiškėjo, kad laiptai, net nedidelis bordiūras yra misija neįmanoma, kaip neįgalieji juos įveikia, man visai neaišku. 20 metrų su ramentais prie poliklinikos – toks prakaitą spaudžiantis dalykas, kokio per sporto treniruotes seniai nepatyriau.

Visgi toliau – įdomiau. Mėginote dantis valytis stovėdami ant vienos kojos? Arba skustis? Pasirodo, visai nieko, net įdomu. Su apsirengimu sunkiau – kelnės kol kas atkrinta, lieka šortai, gerai, kad vasara. Reikia leistis kraują skystinančius vaistus – seselė parodė kaip, jau įvaldyta – tereikia pilvo odą tinkamai suimti, bakst – ir baigta. Ir vizitas į kirpyklą visai įmanomas – kirpėja ištraukė stalčių kojai užkelti ir – viskas ok, šukuosena yra.

Ir ko dar mano koja išmokys ar parodys – niekas nežino. Bet neabejoju, kad tai bus gražūs, smagūs ir malonūs dalykai. Nuo šiol viskas gali būti tik geriau“, – šalia nuotraukų, kurioje matyti traumuota koja, rašė vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.