Egidijus Dragūnas klimpsta dar giliau: vaiko teisių tarnyba tiria kitą atvejį

Atlikėjas Egidijus Dragūnas-Selas ir vėl susilaukė nemalonės. Neseniai Vaiko teisių apsaugos tarnyba gavo vaizdo įrašą, kuriame dainininkas necenzūriniais žodžiais kreipiasi į sūnų.

 E.Dragūnas.<br> LR archyvo nuotr.
 E.Dragūnas.<br> LR archyvo nuotr.
 E.Dragūnas.<br> LR archyvo nuotr.
 E.Dragūnas.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-11-20 12:51, atnaujinta 2019-11-20 12:54

Tai patvirtino ir Vilniaus miesto vaiko teisių apsaugos skyriaus vedėja Sandra Vrublevskienė. Moteris teigė, kad daug informacijos šiuo klausimu suteikti negali, nes vaizdo įraše matomo vaiko tapatybė nėra iki galo patvirtinta.

„Daug informacijos suteikti negaliu, nes vaiko tapatybė dar nėra patvirtinta. Kreipėmės į policiją. Kai gausime tapatybės patvirtinimą, kviesimės į skyrių arba vyksime kalbėti“, – lrytas.lt sakė ji.

Skyriaus vedėja antrino, jog pasitvirtinus spėjimams dėl vaiko tapatybės teks bendrauti su pačiu E.Dragūno sūnumi ir nuspręsti, kokios sąlygos vaikui sudaromos namuose, ar jis auga saugioje aplinkoje.

Neseniai E.Dragūnas atsidūrė ir kito skandalo epicentre. Žiniasklaidoje ir socialiniuose tinkluose pasirodė vaizdo įrašas, kuriame jis necenzūriniais žodžiais plūsta sportininką Arnoldą Misiūną. Manoma, jog ginčą matė ir netoliese buvęs dainininko sūnus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.