Ingos Kozel vyras Toddas pagaliau gali atsikvėpti: buvusi žmona milijonų negaus

Lietuvaitę Ingą Kozel vedęs buvęs naftos magnatas Toddas Kozelis pagaliau gali nusiraminti. Apeliacinis teismas panaikino nutarimą dėl didesnės nei 34 milijonų sumos, kurią jis turėjo sumokėti buvusiai sutuoktinei Ashley.

 Vyras laimėjo bylą.<br> LR archyvo nuotr.
 Vyras laimėjo bylą.<br> LR archyvo nuotr.
 I.Kozel.<br> LR archyvo nuotr.
 I.Kozel.<br> LR archyvo nuotr.
 Ashley ir Inga.<br> LR archyvo nuotr.
 Ashley ir Inga.<br> LR archyvo nuotr.
 T.Kozelis.<br> LR archyvo nuotr.
 T.Kozelis.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 6, 2019, 10:45 AM

Drama užvirė prieš devynerius metus. 2010-aisiais milijonierius išsiskyrė su žmona, dviejų jų vaikų mama Ashley. Sumokėti didžiulę sumą buvusiai sutuoktinei nurodė Floridos specializuotas šeimos bylų teismas. Toks nutarimas priimtas, nes T.Kozelis laiku jai neperdavė seniau jam priklausiusios įmonės „Gulf Keystone Petroleum“ akcijų. Pastarųjų vertė siekė keliasdešimt milijonų eurų.

Kaip teigė Ashley, toks Toddo elgesys jai sukėlė nemažai nemalonumų, pakilus rinkos vertei ji turėjo parduoti nuosavas akcijas.

Tuo metu, vyras tikino, kad Ashley perduotų akcijų vertė yra kelis kartus didesnė. Be to, jis kaltino Floridos specializuotų šeimos bylų teismą. Anot T.Kozelio, priimti tokius sprendimus nėra šeimos bylų teismo teisėjo jurisdikcija. Milijonieriaus nuomonei pritarė ir apeliacinis teismas.

Prieš trejus metus lrytas.lt duotame interviu Ashley išsakė savo nuomonę apie lietuvaitės ir amerikiečio santuoką bei norimą prisiteisti sumą.

„Toddas sumokėjo dalį, bet ne viską pagal santuokos taikaus nutraukimo susitarimą. Matyt, jis mano, kad niekas negali jo priversti įvykdyti duotų pažadų savo šeimai. Bet teismai Jungtinėse Amerikos Valstijose ir Lietuvoje rodo, kad jis klysta.

Tai tik laiko klausimas, o aš išmokau būti kantri. Toddo elgesys manęs daugiau neskaudina. Aš supratau, kad jis daro tai, koks yra pats“, – į klausimą, kodėl buvęs vyras nesumoka kompensacijos atsakė ji.

2016-aisiais Ashley teigė, kad su buvusia manekene Inga jai neteko bendrauti.

„Ne. Aš tikiuosi, kad ji ir Toddas kartu gyvena laimingai. Tačiau Toddas turi įsipareigojimų savo šeimai, kuriuos dar turi įvykdyti, net jei jo gyvenimas dabar pasikeitė“, – sakė buvusi advokatė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.