Pamatykite: naujausiuose Manto Wizard triukuose – karantino aktualijos

Iliuzionistas ir renginių vedėjas Mantas Wizard neslepia, jog kaip ir visiems, taip ir jam, karantinas sustabdė įprastą gyvenimo ritmą.

Mantas Žmuidinavičius-Wizard.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Mantas Žmuidinavičius-Wizard.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Mantas Žmuidinavičius-Wizard.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Mantas Žmuidinavičius-Wizard.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Mantas Žmuidinavičius-Wizard.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Mantas Žmuidinavičius-Wizard.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2020-03-31 11:47

Žinomam artistui teko atšaukti arba perkelti geresniems laikams daugybę renginių.

„Iliuzijos menas yra mano gyvenimo dalis, tad noriu žmones, gyvenančius karantino sąlygomis ir leidžiančius laiką namuose, pradžiuginti bei padovanoti jiems nors truputį magijos“, – sakė Mantas.

Šiuo karantino laikotarpiu, iliuzionistas sukūrė keletą naujų trumpų triukų, juos nufilmavo ir taip sumanė pralinksminti savo socialinių tinklų draugus bei sekėjus.

„Juk socialiniai tinklai šiuo metu yra bene vienintelė mūsų bendravimo ir susibūrimo erdvė“, – teigė iliuzionistas.

Netgi rekvizitus naujausiems savo triukams artistas pasirinko neatsitiktinai. „Savaime suprantama, kad šiais laikais reikia ne kortų triukų, ar taukti triušius iš dėžučių, – šypsodamasis sakė vyras. – Tad kortas paverčiu naudingais daiktais, o iš skrybėlės traukiu deficitines prekes, tarkim medicininę kaukę.“

Vaizdo klipų formatas paprastas ir betarpiškas: artistas filmavosi namuose, paprastoje aplinkoje, be dekoracijų, nepasipuošęs sceniniu kostiumu.

Pasak Manto, šie filmukai turi dvi misijas: praskaidrinti žiūrovų nuotaiką ir kaip socialinis mini projektas, kvečiantis atkreipti dėmesį į tai, kas dabar ypač svarbu: rankų higiena, vitaminai ir pan.

„Mes visi esame šios sudėtingos kovos su virusu dalimi. Šiuolaikiniam veikliam žmogui gali būti sudėtingas toks staigiai sulėtėjęs gyvenimo tempas, socialinė izoliacija.

Manau, daugelis nerimaujame ir stebime informaciją socialiniuose tinkluose. Norėjau žiūrovams padovanoti nors truputėlį džiaugsmo ir magijos“, – apie savo sumanymą kalbėjo Mantas.

M.Wizard neslepia, kad anksčiau pagalvodavęs, kaip jam būtų sunku gyventi, be to, kas yra jo gyvenimo ypač svarbi dalis: be scenos, žmonių, renginių ir susitikimų su draugais.

„Aiškiai suvokiu situacijos, kokioje dabar esame, svarbą, tad saviizoliaciją priimti nebuvo sunku. Išduosiu paslaptį: apskritai savo laisvu laiku ir anksčiau mėgdavau vienatvę, buvimą savo namuose.

Šiomis dienomis skaitau krūvas knygų ir žiūriu filmus, kuriems anksčiau pristigdavau laiko. Iš naujo skaitau studijų metais įsigytus filosofų darbus, psichologinę literatūrą, stengiuosi šį laiką skirti savišvietai.

Be abejo, nepamirštu ir magijos. Mokausi naujų triukų, ruošiu naujus pasirodymus ir, tikiuosi, po šio nelengvo periodo vėl galėsiu džiuginti žmones“, – vylėsi pašnekovas.

Gal ne visi žino, kad iliuzionistas yra studijavęs filosofiją ir psichologiją. Žinomas vyras pastaruoju metu dažnai galvoja apie tai, kaip žmones veikia pastarųjų dienų naujienų srautas.

„Natūralu, kad visi nerimaujame. Sulėtinti gyvenimo tempą ir pabūti su savimi yra tikrai sudėtinga. Visgi, siūlyčiau elgtis atsakingai savo ir kitų atžvilgiu.

Taip pat svarbu nepamiršti, kad ne tik virusas, bet ir nerimas užkrečiami. Tad itin svarbu išlaikyti optimizmą, pasidžiaugti mažais gyvenimo malonumais, o kartais ir pasijuokti, juk tai – puikus vitamino C šaltinis.

Todėl ir parengiau šiuos klipukus, kad praskaidrinčiau visų nuotaiką šiuo sudėtingu laiku“, – sakė Mantas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.