Viktoras Uspaskichas vengia kalbėti apie tėvystę, tačiau transliacijos metu užfiksuota detalė užminė mįslę

Rinkimai į Seimą baigti, tauta išsirinko atstovus – sekmadienio vakarą paaiškėjo, kurie kandidatai pelnė piliečių pasitikėjimą ketveriems metams. 

Už Viktoro Uspaskicho nugaros – kūdikių lavinamasis kilimėlis.<br>„LaisvėsTV“ ekrano nuotr.
Už Viktoro Uspaskicho nugaros – kūdikių lavinamasis kilimėlis.<br>„LaisvėsTV“ ekrano nuotr.
Viktoras Uspaskichas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Viktoras Uspaskichas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 26, 2020, 1:34 PM, atnaujinta Oct 26, 2020, 9:42 PM

Užvėrus balsavimo apylinkių duris pradėti skaičiuoti balsai, o politikos apžvalgininkai ir partijų lyderiai savo komentarais, įžvalgomis dalijosi televizijos eteryje. 

Vienas jų – Darbo partijos lyderis Viktoras Uspaskichas (61 m.), kuris į dominančius klausimus atsakė įsitaisęs savo namų kambaryje.

Už vyro nugaros – kilimas, spinta su asmeniniais daiktais. 

Lentynose išdėliotos statulėlės, knygos, stiklo taurės.

Bet akyliausiems žiūrovams užkliuvo ne grožybės lentynose, o kūdikių lavinamasis kilimėlis. 

Socialiniuose tinkluose pradėta diskutuoti, kas politiko namuose naudojasi minkštu patiesalu su ryškiomis dekoracijomis. 

Prisimintos kalbos ir apie naująją V.Uspaskicho šeimą. Pats politikas į klausimą, ar prieš antrąjį rinkimų turą buvo dingęs dėl gimusio vaiko, atsakė praėjusią savaitę.

Politiko atsakymas buvo gana netikėtas: „Visi klausimai apie trečiuosius asmenis turėtų būti užduoti jiems“.

Dar kartą nuskambėjus tam pačiam klausimui, politikas atkirto, kad būdamas politikoje apie asmeninius dalykus nekalba ir nekalbės ir patikino, kad „nesivarginkite“.

Tiesa, klausimas, ar spalio 15-ąją jis lankėsi Vilniaus gimdymo namuose, politiką pralinksmino ir jis patikino, kad ten nesilankė.

V.Uspakichą suerzino jo paties žodžiais tariant, „lindimas į jo lovą“ ir jis teigė, kad kalbėti norėtų tik apie politiką ir darbą.

Kalbos apie naująją politiko šeimą pradėjo garsėti praėjusiais metais. Portalo lrytas.lt šaltinių teigimu, politikas galimai ne tik sukūrė naujus santykius, bet ir susilaukė mažylio su gerokai jaunesne moterimi iš Darbo partijos.

2019-ųjų lapkritį telefonu susisiekus su politiku ir paklausus, ar jo laimė susijusi su sklindančiomis kalbomis, V.Uspaskichas nedaugžodžiavo ir kalbėjo mįslingai.

Politikas tikino nuolat sulaukiantis tėvystės „klijavimo“: „Man jau ne pirmą kartą klijuojama kažkas“.

Paklaustas, ar į jo asmeninį gyvenimą vėl pasibeldė jausmai, V.Uspaskichas atsakė ramiai: „Meilė... Asmeninius dalykus aš visuomet nutyliu, nedeklaruoju.“

Nestokodamas puikios nuotaikos, politikas pratęsė mintį: „Aš visą laiką pranešu pats, ką aš noriu. Kai pradeda klijuoti visokius dalykus... Anksčiau vis sakydavo, kad kažkas pagimdė. Dabar... Savo reikalus aš visada darau pats, kada reikia. Vaikai – labai gerai, jie gimsta. Reikia džiaugtis.“

Mįslingiausiai V.Uspaskichas kalbėjo apie galimai jį aplankiusią tėvystę: „Neturiu nieko neigti arba teigti, – sakė jis, be to patikino „viską pranešiantis, kada bus“. – Neskubėkite, viskas tvarkoje, dar anksti“.

Europarlamentaras viso pokalbio metu kartojo, kad šiuo metu mėgaujasi pozityviu gyvenimu. „(...) Labai džiaugiuosi savo gyvenimu. Visus vaikus, kuriuos padarau, visi – mano. Todėl labai džiaugiuosi savo gyvenimu ir stengiuosi savo asmeniniškumus saugoti“, – portalui lrytas.lt sakė politikas.

Primename, kad V.Uspaskichas ir Jolanta Blažytė po 25 metų santuokoje išsiskyrė 2017 m. vasario 3 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.