Netikėtai mirė praeityje Lietuvoje gerai žinomas plaukų stilistas Robertas Bilinkevičius

Birželio 1-ąją netikėtai užgeso praeityje Lietuvoje žinomo stilisto Roberto Bilinkevičiaus (52 m.) gyvybė. Kaip praneša delfi.lt, vyrui sustojo širdis. 

 Robertas Blinkevičius.<br> Socialinio tinko nuotr.
 Robertas Blinkevičius.<br> Socialinio tinko nuotr.
 Robertas Blinkevičius.<br> Socialinio tinko nuotr.
 Robertas Blinkevičius.<br> Socialinio tinko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 8, 2021, 12:13 PM, atnaujinta Jun 8, 2021, 12:20 PM

Pastaruosius metus Robertas gyveno Berlyne, kur buvo įkūręs dvi kirpyklas.

Apie netektį socialiniame tinkle pranešė jo bičiulė Sonata Tolvaišė.

„Netikėtai užgeso Roberto, kuris buvo daugeliui mūsų draugas, kolega ir geras pažįstamas, gyvybė. Robertą prisiminsime kaip žmogų, kuris gyvenime priiminėjo drąsius sprendimus, ir nežiūrint į likimo smūgius, neprarado tikėjimo žmogumi ir draugyste. Prisiminsime jo darbštumą ir atsakomybę darbe. Prisiminsime tas smagias akimirkas, praleistas su juo. Ilsėkis ramybeje Robertai“, – rašė ji.

Liūdna žinia pasidalijo ir televizijos laidų vedėja Asta Stašaitytė-Masalskienė.

„Birželio 1 d. šį pasaulį paliko draugas, bičiulis, kadais Lietuvoje gerai žinomas plaukų stilistas Robertas Bilinkevičius, pastaruoju metu gyvenęs Berlyne. Urna su Roberto palaikais pargabenta į jo gimtinę. Birželio 12 d. (šeštadienį) 12 val. Ukmergės Šventosios Trejybės bažnyčioje bus išstatyta urna ir aukojamos Šv. Mišios už šviesaus atminimo Robertą. Vėliau palaikus lydėsime į Ukmergės kapines. Galintys atvykti arba palydėti malda, mintimis, labai laukiami“, – rašė Asta.

Dar praėjusių metų lapkritį Robertas davė interviu LRT televizijai.

Jis – vienas pirmųjų Lietuvos Nepriklausomybės laikų kirpėjų, išgarsėjusių dėl to, kad jo klientai buvo pramogų pasaulio atstovai. Robertas sako sukūręs jau legendinėmis tapusias šukuosenas: Astai Stašaitytei plaukus nudažė raudonai, o Arui Vėberiui – baltai. Agnę Grigaliūnienę įkalbėjo plaukus nusikirpti trumpai – tokia šukuosena žinoma renginių organizatorė džiaugiasi iki šiol, buvo rašoma LRT.lt portale.

Prieš dvidešimt vienerius metus Robertas persikraustė į Vokietijos sostinę Berlyną, o Lietuvoje žmonės pamažu jį pamiršo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.